Gratis Samsung Gear VR bril - ACES Direct
Gratis Samsung Gear VR bril
Actie verlopen op 21-08-2016 Bekijk actieproducten De Samsung Galaxy S7 en S7 edge zijn tijdelijk voorzien van een gratis Samsung Gear VR-bril ter waarde van € 100! Met deze VR-bril in combinatie met uw Samsung toestel worden levensechte virtuele omgevingen en spelervaringen geschept.

Nieuw design
Het nieuwe design van de Samsung Galaxy S7 en S7 edge maakt hem bestand tegen zowel water als stof. Dit is gerealiseerd door het gebruik van uitstekende materialen en het afschermen van alle inwendige mechanismen. Hierbij is ook rekening gehouden met de waterdichte aansluitingsmogelijkheden. Deze zijn elegant verwerkt waardoor dat de Galaxy S7 en S7 edge geen extra knopjes of kapjes meer nodig heeft. De comfortabele greep die dit toestel heeft wordt gecreëerd door de gewelfde achterkant in combinatie met een totale dikte van slechts 7.9mm.

Galaxy S7
De Samsung Galaxy S7 is voorzien van een 5,1’’ Super AMOLED beeldscherm met een resolutie van 2560 X 1440. Door deze hoge resolutie is de beeldkwaliteit indrukwekkend en zijn ook zaken als mails en webpagina’s duidelijk leesbaar. De snelle 2.3Ghz quad-core, het 4GB ram geheugen en het Android 6.0 besturingssysteem zorgen ervoor dat deze smartphone razendsnel is en iedere (zware) applicatie aan kan. Met het oog op de lange termijn zit u met deze smartphone ook goed omdat er naast het interne geheugen van 32GB nog een mogelijkheid is om dit met een SD kaart uit te breiden tot 200GB.Galaxy S7 Edge
De Samsung Galaxy S7 is voorzien van een 5,5’’ Super AMOLED beeldscherm met een resolutie van 2560 X 1440. De verdere specificaties van deze smartphone zijn hetzelfde als die van zijn kleine broertje. Het scherm van de S7 Edge loopt af tot over de rand van het scherm. Deze schermrand kan gebruikt worden voor snelkoppelingen naar uw favoriete apps voor een nog snellere en gemakkelijkere toegang.

Verlengde batterijduur en sneller opladen
De Galaxy S7 en S7 edge beschikken beiden over een grote batterij. Voor de S7 is dit 3000mAh en voor de S7 edge zelfs 3600mAh. Hiermee kunt u gegarandeerd een dag lang zonder opladen doorkomen. Het opladen zelf is ook verbeterd door de snellaadfunctie waarmee u binnen 90 minuten de smartphone weer volledig oplaad. Met de Samsung Wireless Charger is het zelfs mogelijk om draadloos op te laden.

Verbeterde beveiligingsmogelijkheden
Voor het bedrijfsleven is de Samsung Galaxy S7 geoptimaliseerd aan de hand van meerdere nieuwe manieren om uw toestel en data beter te beveiliging. De speciale Samsung KNOX beveiligingsoplossing biedt 24/7 bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals hackers en malware. Deze software wordt up-to-date gehouden aan de hand van regelmatige updates. Door gebruik te maken van de KNOX Enabled App worden uw vertrouwelijke gegevens veilig opgeborgen en versleuteld. Door het implementeren van deze apps en een vingerafdrukscanner is ervoor gezorgd dat dit toestel ideaal en veilig is voor zakelijk gebruik.

Profiteer via ACES Direct van de Samsung Same Day SWAP Service!
Bij aankoop van een Samsung toestel/tablet krijgt u van 1 maart tot en met 31 december 2016 de Samsung Same Day SWAP service. Deze service zorgt er voor dat u binnen 24 uur een vervangend toestel/tablet krijgt (mits het toestel/tablet buiten uw schuld om defect is geraakt). Zo blijft u in staat om gebruik te blijven maken van hetzelfde toestel/tablet en hoeft u zelf geen tijd en energie in de reparatie te steken. Klik hier voor meer informatie

Actievoorwaarden
- Gratis Samsung Gear VR bril geldt alleen bij aanschaf van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge.
- Deze actieperiode loopt van 4 juli tot en met 21 augustus. Uw toestel dient in deze periode te zijn aangeschaft.
- Maximaal 1 Gear VR per adres.
- Het claimen van de Samsung Gear VR dient te gebeuren via de website van Samsung.

 
Vorige actie
  Feedback