Speciale actieprijzen op diverse iiyama monitoren - ACES Direct
Speciale actieprijzen op diverse iiyama monitoren
Actie verlopen op 29-02-2016 Bekijk actieproducten U ontvangt tijdelijk korting op diverse iiyama ProLite monitoren.

Monitoren van iiyama
Iiyama is wereldwijd een van de toonaangevende fabrikanten van (betaalbare) monitoren. Door continu te ontwikkelen en de kwaliteit van de producten te verbeteren wordt er keer op keer aan de veranderende behoeften voldaan. Bij de ontwikkeling van nieuwe monitoren wordt er rekening gehouden met efficiëntie, prestaties, prijs, betrouwbaarheid en gebruikscomfort. Standaard zit er op iedere monitor een on-site garantie van 3 jaar zodat u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer er iets onverhoopt kapot gaat.

Full HD iiyama monitoren tijdelijk tegen speciale actieprijzen
In samenwerking met ACES Direct zijn er tijdelijk speciale actieprijzen van toepassing voor diverse iiyama ProLite monitoren. De elegant gevormde monitoren zijn ideaal voor een zakelijke omgeving. Door de vele aansluitmogelijkheden en de Full HD resolutie (1920 x 1080) zijn deze monitoren gemakkelijk te gebruiken en te combineren met elkaar.

iiyama ProLite E2282HD-B1 en E2482HD-B1 monitoren
De iiyama ProLite E2282HD-B1 en E2482HD-B1 beschikken over een Full HD Led TN scherm. Door middel van de VESA-bevestigingsvoorziening wordt eenvoudige montage op iedere VESA-conforme beugel mogelijk, deze veelzijdigheid maakt de monitor geschikt voor een eenvoudige integratie op de werkplek. Met een responsetijd van 5ms zal er geen vertraging tussen handeling en weergave plaatsvinden.

iiyama ProLite XB2483HSU-B2 en X2783HSU-B1 monitoren
De iiyama ProLite XB2483HSU-B2 en X2783HSU-B1 zijn beiden voorzien van een Full HD Led backlit AMVA scherm. AMVA zorgt ervoor dat de beeldkwaliteit onder extreme kijkhoeken nog steeds zeer goed is waardoor deze monitoren uitermate geschikt zijn voor DTP, webdesign en fotografie maakt. Door de lage responsetijd van 4ms treed er geen vertraging op. Tevens zijn de monitoren uitgerust met een in hoogte verstelbare voet met Pivot funktie (roteerbaar), waardoor het ook een uitstekende keuze is voor de Educatieve, Corporate and Financiële Markt.

Actievoorwaarden:
- De actieperiode loopt tot en met 29 februari 2016.
- De speciale actieprijzen gelden alleen op de onderstaande modellen.
- De korting is reeds in de prijs verwerkt.
- De actie geldt zolang de voorraad strekt.
 
  Feedback