Switch to NETGEAR - ACES Direct
Switch to NETGEAR

Switch to NETGEAR

Actievoorwaarden

  • Geldig van 26 juni t/m 10 juli 2017
  • Korting is alleen op de geselecteerde modellen
  • Korting is reeds in prijs verrekend

De NETGEAR Switch

Actie verlopen op 10-07-2017 Bekijk actieproducten

Korting op geselecteerde NETGEAR Switches

De groei van mobiel verkeer in combinatie met de verdubbeling van gegevens iedere 2 jaar gaat niet onopgemerkt. Het netwerk wordt steeds beter benut; zelfs koffieaparaten staan verbonden met het web. Men verlangt ook steeds meer van een netwerk. In een tijd waarin vrijwel alles met het netwerk verbonden staat is het aan de orde dat dit niet teleurstelt. U wilt natuurlijk niet wachten tot een mail is verzonden, of uw webpagina is geladen.

Om dit te voorkomen legt u een goed netwerk aan. Hier komt de NETGEAR Switch om het hoekje kijken. Een Fully Managed Switch bundelt alle eindgebruikers, services, servers en opslag om een simpel apparaat. Een combinatie van verfijnde hardware en software zorgt ervoor dat het zo min mogelijk complex blijft voor de ondernemer, terwijl het toch een hoop flexibiliteit brengt.

NETGEAR Switches zijn gemaakt om grote netwerken gemakkelijk te managen. Het 10-Gigabit netwerk dat de Switch faciliteert krijgt dan ook veelal de voorkeur bij zakelijke teams. De NETGEAR Switch geeft ook de mogelijkheid om het signaal te versterken; zo kunt u door het gehele pand sterk WiFi ontvangen. Hierin bied de Switch u zekerheid: Door zware processen te herkennen en prioriteren zult u moeiteloos ook de grote taken kunnen uitvoeren. Ook geven de Switches van NETGEAR u de optie om het internet zo in te stellen dat er bepaalde delen niet beschikbaar zijn. Zo kunt u belangrijke informatie afschermen van onbevoegde gasten. NETGEAR laat met deze serie Switches wederom zien dat het een echte koploper is op het gebied van Routers, modems en switches.

Haal nu het meeste uit uw netwerk met een NETGEAR Switch. Nu tijdelijk met 15% korting!

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback