Test nu de nieuwe X Serie van Toshiba gratis - ACES Direct
Test nu de nieuwe X Serie van Toshiba gratis

Test nu de nieuwe X Serie van Toshiba gratis

Actievoorwaarden

  • Actie is geldig van 5 juli tot 30 september 2017
  • Met een minimum van 25 werkplekken
  • Maximaal 2 demo devices per klant
  • Uitsluitend voor organisaties en instellingen met een KVK nummer

De Toshiba X Serie

Schrijf u nu in

Actie verlopen op 30-09-2017 Bekijk actieproducten

Toshiba is terug met een nieuwe serie. Deze X serie staat in het teken van elegantie en beleving, iets wat u zelf moet ervaren! U kunt nu de Toshiba Portégé X20W, X30 of Tecra X40 één week lang, geheel kosteloos, testen om te kijken of deze aan al uw eisen en verwachtingen voldoet. Toshiba zorgt ervoor dat de demo bij u wordt bezorgd en na één week weer wordt opgehaald.

De ideale laptop voor de mobiele werker

De nieuwe X serie is gemaakt voor organisaties waar mobiliteit en productiviteit hoog in het vaandel staan. De laptops zijn dun en licht en onderworpen aan diverse testen om de duurzaamheid te garanderen. De accu gaat zo'n anderhalve werkdag mee en is snel weer vol dankzij de snellaad optie. U hoort van uw laptop uit te kunnen gaan; lege batterijen of virussen belemmeren werk en humeur en dat begrijpt Toshiba.

Veiligheid heeft een terechte prioriteit

Toshiba is al jaren een belangrijke leverancier in de publieke sector dankzij de geavanceerde beveiligingsmogelijkheden. Het unieke Toshiba BIOS is een mooi voorbeeld van deze ontwikkelingen. Het zorgt ervoor dat uw laptop grondig gecontroleerd wordt bij het inschakelen, waardoor dreigingen al in een vroeg stadium verwijderd worden. Daarnaast is de X serie uitgerust met een nauwkeurige vingerafdrukscanner en diverse aanmeldmogelijkheden.

Ongecompromiseerde prestaties in een elegant omhulsel

Het duurzame magnesium chassis is gevuld met fijne technologie, die samenwerkt om het beste naar boven te halen. Een hybride koeltechniek zorgt voor een maximale prestatie van de 7e generatie Intel® Core™ processors. De honinggraatstructuur van het chassis vangt schokken op bij een ongelukkige valpartij. Ook zijn de toetsen net wat vergroot om het gebruiksgemak te verhogen.

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in aan de rechterkant met uw gegevens. ACES Direct neemt contact met u op om de mogelijkheden en de voorwaarden met u te bespreken.

Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.

 
Vorige actie
  Feedback