Tijdelijk 20% korting op Lenovo ThinkPad E580 - ACES Direct
Tijdelijk 20% korting op Lenovo ThinkPad E580

Tijdelijk 20% korting op Lenovo ThinkPad E580

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 22 april t/m 5 mei 2019
  • Zolang de voorraad strekt
  • Korting is reeds in de prijs verwerkt
Actie verlopen op 05-05-2019 Bekijk actieproducten

De Lenovo Thinkpad E580 laptop is nu tijdelijk stevig in prijs verlaagd. Koop nu de E580 bij ACES Direct en ontvang 20% korting. Wees er snel bij, want de actie is geldig tot en met 5 mei!

Lenovo Thinkpad E580 laptop

Krachtig, betrouwbaar en veilig. De Lenovo Thinkpad E580 is een ideale laptop voor zowel op kantoor als onderweg. Het dunne en lichte design maakt de E580 makkelijk te vervoeren. Door de ingebouwde i-7 processor is de E580 één van de snellere notebooks op de markt. De krachtige processor zorgt ervoor dat er meer data kan worden verwerkt binnen een kort tijdsbestek. Hierdoor kunt u meer werk verrichten per dag. Geen stopcontact in de buurt? Geen probleem, de Thinkpad beschikt over een duurzame batterij met een batterijduur van maar liefst 13 uur. Door de toetsenbordverlichting is de E580 notebook te gebruiken bij weinig licht. Hierdoor kunt u zonder problemen uw werk afmaken tot in de late uurtjes.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid staat voorop. De E580 beschikt over de Thinkpad-betrouwbaarheid. Dit houdt in dat deze laptop is gemaakt en getest op een lange levensduur. Hierdoor kunt u jaren genieten van de E580 voordat deze vervangen dient te worden.

Altijd beschermd

Al uw gegevens veilig. De E580 is uitgerust met de Trusted Platform Module 2.0-chip die al uw data en wachtwoorden veiligstellen. Mocht u uw wachtwoord zijn vergeten, is het mogelijk om met de vingerafdrukscanner toegang te verkrijgen tot de E580. Een veilige en makkelijke manier om uw E580 te ontgrendelen.

 
Vorige actie
  Feedback