Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
Tijdelijk tot €150 cashback bij aankoop van de Samsung Book2 (Pro) en de Pro 360!

Tijdelijk tot €150 cashback bij aankoop van de Samsung Book2 (Pro) en de Pro 360!

Actievoorwaarden

Actie verlopen op

Bij aankoop van een Samsung Galaxy Book2, Samsung Galaxy Book2Pro of Samsung Galaxy Book2 Pro 360 krijg je tijdelijk tot €150 cashback.


Deze promotie loopt van 12 December 2022 tot en met 22 januari 2023. Alleen geldig bij aankoop van een deelnemend product. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer deelnemen per adres.

Bekijk actieproducten

Meer vermogen en intelligentie voor optimale bescherming van jouw bedrijf

De Galaxy Book2 Business is uitgerust met Intel's krachtige vPro platform en voorziet jouw bedrijf van de beveiliging die het verdient. Intel Hardware Shield beschermt jouw hardware en met Intel EMA kun je jouw apparaten en apps eenvoudig en op afstand beheren. CPU-gebruik en GPU offloading worden ook gemonitord om bedreigingen te detecteren.

Volledige beveiliging om de integriteit van jouw gegevens te waarborgen

De Galaxy Book2 Business is gecertificeerd als een Microsoft Secure-Core PC en beveiligd tegen BIOS-aanvallen. Bovendien is hij voorzien van extra beveiligingsmethoden, zoals Secure boot, TPM 2.0 en BitLocker.

Ontdek de Samsung business notebooks

Met de introductie van de Samsung Galaxy Book2 notebooks zet Samsung de volgende stap in het mobiele werken. Als het gaat om mobiele telefonie is Samsung al één van de smaakmakers. Innovatie, collaboratie en veiligheid staan bij Samsung hoog in het vaandel. Het is dan ook een een logische stap om notebooks toe te voegen aan het portfolio om zo deze drie pijlers te verstevigen.

Cashback claimen