Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
Tijdelijke korting op de Microsoft Surface Pro 8 en de Surface laptop 4!

Tijdelijke korting op de Microsoft Surface Pro 8 en de Surface laptop 4!

Actievoorwaarden

  • Actie geldig in de gehele maand december 2022
  • Alleen geldig op deelnemende producten
  • Zolang de voorraad strekt

Actie verlopen op

Stijlvol en snel. Doe het allemaal met de perfecte balans tussen strak ontwerp, snelheid, meeslepende audio en een batterij die aanzienlijk langer meegaat dan voorheen. Met deze krachtige modellen van Microsoft. Profiteer nu van tijdelijke kortingen op deze modellen en wees er snel bij, want op=op.

Bekijk actieproducten

Surface Pro 8

Met ongekende prestaties op een 13-inch touchscreen, combineert Surface Pro 8 voor zakelijk gebruik de kracht van een laptop met de flexibiliteit van een tablet en elke hoek daartussenin met de iconische kickstand. De eerste Surface Pro gebouwd op het Intel® Evo™-platform op geselecteerde configuraties††. Werk waar en wanneer je maar wilt met ingebouwde opslag en opladen¹ van de Slim Pen in het afneembare toetsenbord,² optionele 4G LTE Advanced,³ en Microsoft beveiliging standaard ingeschakeld.

Surface Laptop 4

De Surface Laptop 4, tot 70% sneller dan voorheen met een aanzienlijk langere levensduur van de batterij en tot 19 uur levensduur van de batterij op een 13,5 inch AMD Ryzen™ 5 Microsoft Surface® Edition-processor. Val op tijdens HD-videogesprekken, leg ideeën vast op het PixelSense™-touchscreen en geniet van meeslepende Dolby Atmos®-audio.

Lees hier meer

Actieproducten

  Feedback