Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
Tijdelijke korting op Microsoft Surface producten

Tijdelijke korting op Microsoft Surface producten

Actievoorwaarden

  • Looptijd: 1 okt. t/m 31 december
  • Korting is reeds in de verkoopprijs verwerkt
  • Zolang de voorraad strekt

Actie verlopen op

Hybride werken is populairder dan ooit. Het is daarom belangrijk dat je devices en digitale omgeving makkelijk kunnen schakelen tussen de verschillende werkplekken. Het is dus belangrijk om een goede werkplek te hebben. Met de producten van Microsoft Surface worden die werkplekken zeker gerealiseerd. Bij aankoop van een Surface Pro 7+, Surface Go 2 Bundel, Surface Duo krijg je nu tijdelijk kortingen die kunnen oplopen tot 50%. Deze kans wil je zeker niet missen dus wees er snel bij, want op=op.

Bekijk actieproducten

Surface Pro 7+

De Surface Pro 7+ is een 2-in-1 laptop welke gebruikt kan worden als laptop en tablet. De laptop beschikt over een 12.3 Inch display die beelden in FULL HD-kwaliteit afspeelt. Aan de achter en voorkant zit een Full HD camera die ideaal is om te videobellen. De Surface Pro 7 is door de i5-processor en 8GB werkgeheugen super snel, waarmee je probleemloos met meerdere programma's tegelijk werkt. De Surface Pro 7+ weegt 800 gram en kun je dus makkelijk onder je arm overal naartoe nemen.

Surface Go 2 Bundel

Net als de Surface Pro 7+ kan de Surface Go 2 als een 2-in-1 laptop gebruikt worden. De laptop weegt iets meer dan een halve kg, hierdoor neem je hem gemakkelijk mee in je tas en check je onderweg je mail of kijk je een Netflix serie. Door de eenvoudig los te koppelen Surface Type Cover kies je of je de Surface Go als laptop of als tablet gebruikt. Met een standaard aan de achterkant zet je het toestel op een comfortabele manier neer om aantekeningen te maken met de optionele surface pen.

Surface Duo

De Microsoft Duo beschikt over 2 schermen, wat multitasking ideaal maakt. Met de Microsoft Surface Duo bel je gemakkelijk met collega's via teams en kun je tegelijkertijd de presentatie bekijken. Het is zelfs mogelijk om met een pen op het scherm te schrijven. Ideaal dus om tijdens een presentatie of vergadering aantekeningen te maken.

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback