Back to Work met Toshiba: creëer nu voordelig een complete werkplek - ACES Direct

Vanwege de extra vraag kan het helaas voorkomen dat getoonde levertijden en voorraden afwijken. Grote aantallen bestellen? Check de voorraad bij je vaste contactpersoon.

Back to Work met Toshiba: creëer nu voordelig een complete werkplek
Actie verlopen op 30-09-2016 Bekijk actieproducten Zit uw zomervakantie er weer op? Kunt u weer aan de slag met de dagelijkse werkzaamheden op kantoor? Maak een frisse start en pak de zaken weer op met de Toshiba Back to Work actie. Tijdens deze actie krijgt u bij aanschaf van geselecteerde Toshiba notebooks de Toshiba Dynadock U3.0 cadeau!

De one-stop docking verbindt al uw apparaten met uw laptop en creëert zo een complete werkplek. De Toshiba Dynadock U3.0 beschikt over 4 USB 3.0-poorten en 2 USB 2.0-poorten. Met de "sleep-and-charge" functie laadt u uw apparatuur eenvoudig op, ook wanneer de laptop uit staat.

De geselecteerde Toshiba laptops zijn modellen van de Toshiba Portégé en de Toshiba Tecra series. Deze zijn door Toshiba ontworpen op basis van de belangrijkste pijlers van het bedrijf: veiligheid, betrouwbaarheid, verbinding en kracht. Bestel een van de modellen en ontvang tijdelijk de Toshiba Dynadock U3.0 gratis.

backtowork

De geselecteerde Toshiba notebooks


Toshiba Portégé Z20t-B-108 notebook: met het lichte, kleine formaat ideaal om te gebruiken waar u ook bent: onderweg, op kantoor of in een vergadering . Maak het uzelf gemakkelijk en verander de laptop met één klik in een tablet en presenteer eenvoudig uw werk aan anderen. De uitgebreide verbindingsmogelijkheden en indrukwekkende prestaties zorgen voor optimale productiviteit.

Toshiba Portégé Z30-B-12E notebook: deze krachtige laptop biedt de kracht om aan meerdere zaken te werken, waar u ook bent. Met een accuduur van minimaal 12 uur kunt u geconcentreerd aan het werk blijven, zonder tussendoor op te moeten laden. De Portégé Z30-B heeft de Highly Accelerated Lifestyle Test doorstaan welke vergelijkbaar is met 3 jaar gebruik. Meld u altijd veilig aan met de standaard vingerafdrukscanner en beveilig uw gegevens door middel van de zelf versleutelende schijven en de Trusted Platform Module.

Toshiba Portégé Z30-B-14R notebook: door de metalen scharnieren, stille koeling en betere luidsprekers is deze Z30-B duurzamer en gebruiksvriendelijker. Hij is eenvoudig te bedienen door een grotere touchpad en een verlicht toetsenbord, en dankzij een HD-scherm biedt deze notebook een ideaal beeld. Doordat alle poorten van normaal formaat zijn werkt u met optimale flexibiliteit, zonder speciale adapters.

Toshiba Tecra Z50-A-16D notebook: de dunne, lichte Tecra Z50-A notebook biedt u meer productiviteit door de krachtige Intel® Core™ processors en volwaardige poorten. Werk uw laptop op elk gewenst moment bij met de Intel Active Management Technology en beveilig uw gegevens bij een val door de ingebouwde 3D-sensor.

Toshiba Tecra A50-C-1HC notebook: een efficiënte manier van werken door het gebruik van de Tecra A50-C-1H7 met eenvoudige aansluitingen en gegevensbeveiliging. Voldoet aan de H.A.L.T. test welke vergelijkbaar is met 3 jaar intensief gebruik. De Tecra A50-C-1H7 is ontworpen voor duurzame veelzijdigheid.

Toshiba Tecra A50-C-1MV notebook: de Tecra A50-C-1MV biedt de juiste balans tussen duurzaamheid, goede prestaties en een mooie uitstraling. Beperk het energieverbruik van uw bedrijf en beheer uw energie-instellingen eenvoudig met de ingebouwde Toshiba Eco Utility-software. De Tecra A50-C is ontworpen voor intensief gebruik, is morsbestendig en heeft de H.A.L.T. test helemaal doorstaan.

Toshiba Tecra A50-C-1H7 notebook: de optimale prestaties en betrouwbaarheid maken deze notebook ideaal voor op de werkvloer. De beveiliging vindt plaats door de McAfee LiveSafe-software vanaf het moment dat u opstart. Beheer is zowel op afstand en via het netwerk mogelijk en al uw instellingen zijn extern te beheren en te configureren via het SCCM-systeem.

Bij aanschaf van een van de geselecteerde Toshiba notebooks ontvangt u nu de Toshiba Dynadock U3.0 gratis!
Upgrade uw werkplek en profiteer van de vele voordelen van deze docking:

zowel USB 2.0 als USB 3.0 compatibiliteit
"sleep-and-charge" mogelijkheid
aansluiten met slechts één USB kabel
uitgerust met een HDMI, DVI, Gigabit LAN en een 5.1 audio-aansluiting

Actievoorwaarden
- De actie is geldig van 22 augustus t/m 30 september 2016.
- Geldig zolang de voorraad strekt.
- De actie is alleen geldig op de geselecteerde modellen.
- De Toshiba Dynadock U3.0 wordt na afloop van de actieperiode toegestuurd.


Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, en Xeon Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen

 
Vorige actie
  Feedback