Toshiba Reliability Guarantee - ACES Direct

Vanwege drukte bij onze vervoerders kan de levering vertraging oplopen. Grote aantallen bestellen? Check vooraf de voorraad via je vaste contactpersoon.

Toshiba Reliability Guarantee
Actie verlopen op 31-12-2016 Bekijk actieproducten Koop een Toshiba notebook en ontvang bij reparatie in het 1e jaar HET AANKOOPBEDRAG RETOUR.

Wanneer u een nieuwe notebook aanschaft wilt u natuurlijk dat deze goed blijft werken. Defecten zijn vervelend en kosten tijd en geld. Bij Toshiba nemen ze dit erg serieus en daarom ondergaat elke notebook een HALT-test. Wanneer uw Toshiba notebook alsnog een garantiedefect heeft in het eerste jaar, dan krijgt u niet alleen de reparatiekosten maar zelfs het volledige aankoopbedrag terug van Toshiba. Door deze Toshiba Reliability Guarantee kunt u er zeker van zijn dat uw notebook van hoge kwaliteit is en u niet voor onverwachte kosten komt te staan

​HALT-test

​De HALT-test (Highly Accelerated Life Testing) is een test waarbij drie jaar gebruik in korte tijd gesimuleerd wordt. Tijdens deze tests krijgen de notebooks te maken met hoge en lage temperaturen, trillingen, schokken, druk, klappen en valpartijen. Wanneer een notebook deze test heeft doorstaan weet u dat u een goed apparaat in handen heeft.


Toshiba Portégé, Tecra, Satellite Pro A30-C, Satellite Pro A40-C, Satellite Pro A50-C Reliability Guarantee

​Welke Toshiba modellen komen hiervoor in aanmerking?

De Toshiba Portégé en Tecra modellen en de Sattelite Pro A30-C, A40-C en de A50-C komen hiervoor in aanmerking. Deze modellen bieden ieder de kwaliteit die u verwacht van een notebook. Neem een kijkje in onze webshop en vind een model wat bij u past.

Actievoorwaarden:
- Uw notebook dient binnen 30 dagen na aanschaf geregistreerd te worden via de website van Toshiba
- Voor meer informatie en de volledige lijst met deelnemende modellen kunt u ook terecht op de website van Toshiba
 
Vorige actie
  Feedback