ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
Toshiba voordelige voorraad deals

Toshiba voordelige voorraad deals

Actievoorwaarden

  • Actieperiode 4 juni t/m 30 juni 2019
  • Alleen van toepassing op de voor jou geselecteerde actiemodellen
  • Korting reeds in de prijs verwerkt

Toshiba Innovation Brand video

Actie verlopen op 30-06-2019

In juni staan bij ACES Direct de Toshiba voordelige voorraad deals centraal. Tot het einde van de maand kun je uit voorraad voordelig jouw 15.6" Toshiba laptop aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Bepaal dus snel welke Toshiba laptop jouw volgende zakelijke partner wordt.

Bekijk actieproducten

Toshiba 15.6" Satellite Pro A50-E serie

Als je op zoek bent naar een manier om de productiviteit te verbeteren binnen jouw bedrijf, dan biedt de Satellite Pro A50-E serie je bij uitstek de mogelijkheid om de juiste balans te vinden tussen processoren, opslag en schermresoluties. Deze serie bestaat uit laptops met een Intel® Core™ processor tot en met de 8e generatie. Afhankelijk van jouw behoeften, kies je het model wat het beste bij jouw bedrijf past.

Toshiba 15.6" Satellite Pro R50 serie

Met de eisen en wensen van de professionals in gedachte is de Satellite Pro R50 serie ontwikkeld. De kosteneffectieve modellen kennen een duurzame bouw met een solide ontwerp dat gemaakt is voor intensief dagelijks gebruik. Kies je voor toekomstbestendigheid, dan kies je voor de Satellite Pro R50 serie.

Toshiba 15.6" Portégé X30-D serie

De Portégé X30-D serie is een zwaargewicht als het gaat om snelheid, maar een lichtgewicht als het gaat om kilogrammen (slechts 1,05 kg). Deze serie bevat de nieuwste Intel® Core™ U processoren waar Toshiba de nieuwe Hybrid Air Cooling-technologie aan heeft toegevoegd om ten alle tijden oververhitting te voorkomen. Zoek je een device dat je langdurig op schoot kunt houden, dan kies je voor de Portégé X30-D serie.

Toshiba 15.6" Portégé Z30-E serie

De professionals die in de vroege tot de late uurtjes de beschikking willen hebben over een makkelijk mee te nemen en robuuste laptop, kiezen voor de Portégé Z30-E serie. Met een accuwerkduur tussen de 13 en maar liefst 19,5 uur, een niet-reflecterend HD- of Full HD-scherm en een verlicht toetsenbord, is deze laptop op ieder moment van de dag te gebruiken. Zoek je een device om langere dagen fluitend door te komen, dan kies je voor de Portégé Z30-E serie.

Weet jij al welke Toshiba laptop het beste bij jou past? Bestel hem hieronder dan snel, want deze actie is alléén in de maand juni geldig!

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback