Toshiba voorjaarsopruiming, ontvang gratis de dynadock™ U3.0 - ACES Direct
Toshiba voorjaarsopruiming, ontvang gratis de dynadock™ U3.0

Toshiba voorjaarsopruiming, ontvang gratis de dynadock™ U3.0

Actievoorwaarden

Toshiba videos

De Toshiba dynadock™ U3.0

A Look inside the Toshiba X Range

Actie verlopen op 31-05-2018 Bekijk actieproducten

U ontvangt bij aanschaf van één van de actiemodellen gratis de Toshiba dynadock™ U3.0, ter waarde van 179 euro.

Toshiba Dynadock™ U3.0

Een Toshiba dynadock™ U3.0 maakt met slechts 1 USB-kabel een complete moderne werkplek van uw laptop. Met deze compacte docking beschikt u over vier razendsnelle USB 3.0-poorten en twee USB 2.0-poorten. Dankzij de “sleep-and-charge” functie van de poorten aan de voorkant van de dynadock™ U3.0, laadt u gemakkelijk al uw apparaten op zonder uw laptop aan te zetten. Daarnaast is de dynadock U3.0 voorzien van een HDMI, DVI, Gigabit Lan en een 5.1 surround aansluiting. Heeft u twee beeldschermen? Geen probleem! De dynadock™ U3.0 ondersteunt tot twee beeldschermen met een maximale resolutie van 2048 x 1152 pixels.

Toshiba Portégé

De Portégé modellen van Toshiba zijn ultradun en hebben een lange accuwerkduur. Dit stelt u in staat om overal productief te zijn. Uw werkdag vliegt voorbij dankzij de nieuwste processoren van Intel. Daarnaast zorgen de beheermogelijkheden en de potente beveiligingstechnologie ervoor dat uw waardevolle bedrijfsgegevens altijd veilig zijn.

Toshiba Tecra

De Toshiba Tecra notebooks zijn gemaakt om te werken. Profiteer van de vele aansluitmogelijkheden en innovatieve zakelijke functies. Dankzij het robuuste, stijlvolle ontwerp van deze laptops krijgt u overal uw werk gedaan.

Vorige actie
  Feedback