Tot wel 45% korting op OKI multifunctionele printers (MFP's) - ACES Direct
Tot wel 45% korting op OKI multifunctionele printers (MFP's)

Tot wel 45% korting op OKI multifunctionele printers (MFP's)

Actievoorwaarden

Actie verlopen op 30-11-2018 Bekijk actieproducten

Profiteer nu van aantrekkelijke kortingen op de OKI MC363dn en de OKI MC563dn bij ACES Direct.

De herfst wordt pas echt kleurrijk met de multifunctionele printers van OKI

De veelzijdige multifunctionele printers van OKI leveren niet alleen best-in-class printresultaten voor veeleisende MKB-organisaties of werkgroepen maar bieden ook uitgebreide documentbeheerfuncties. Ga vanaf nu dus nog slimmer om met uw documentstromen en ervaar het gemak, de kwaliteit en de veelzijdigheid van deze robuuste machines.

OKI MC363dn: nu met 35% korting

Met de MC363dn multifunctionele A4-kleurenprinter bespaart u tijd en geld, omdat de MC363dn is ontworpen voor maximale efficiëntie en prestaties. U kunt in-house professionele documenten afdrukken en daarnaast gebruik maken van de uitgebreide scanfuncties en mobiele printoplossingen zoals Google Cloud Print 2.0 en AirPrint van Apple Inc.

OKI MC563dn: nu met 45% korting

De MC563dn is een multifunctionele kleurenprinter waarmee u kunt afdrukken, kopiëren, scannen en faxen. Deze MFP is bijzonder geschikt voor drukke werkgroepen, omdat hij over uitgebreide documentbeheerfuncties en workflowmogelijkheden beschikt. Daarnaast levert de OKI MC563dn hoogwaardige HD kleurresultaten en ultrahoge afdruksnelheden. Dit alles uiteraard gecombineerd met uitstekende beveiligingsopties en ondersteuning voor mobiel printen.

Extra aanbieding: OKI C532dn kleurenprinter nu met 35% korting

Wanneer u behoefte heeft aan een kwalitatief hoogwaardige printer, zonder scan- of kopiëeropties, dan is de OKI C532dn een uitstekende keuze. Met een afdrukresolutie van 1.200 x 1.200 dpi, een snelheid van 30 ppm voor kleurenafdrukken en een papiercapaciteit tot wel 1.410 vel is deze printer ideaal voor drukke werkgroepen. Documenten blijven vertrouwelijk met Private Print en u kunt snel en efficiënt afdrukken vanaf uw smartphone of tablet.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback