Nieuw: Ultimaker 3 - ACES Direct
Nieuw: Ultimaker 3
Actie verlopen op 30-11-2016 Bekijk actieproducten

Ultimaker 3

​De Ultimaker 3 is de meest betrouwbare dual extrusion 3D printer die op de markt is. Creëer complexe ontwerpen dankzij het unieke auto-nozzle lifting system en de verwisselbare printkoppen. De Ultimaker 3 biedt talloze nieuwe mogelijkheden. Maak van uw visie werkelijkheid zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid, de doelmatigheid of de nauwkeurigheid. Stuur ontwerpen eenvoudig naar de printer via internet met zowel een WiFi verbinding als een LAN verbinding of maak gebruik van de USB poort. Houd direct uw prints in de gaten met de bijgeleverde software.

​Dual extrusionUltimaker 3 dual extrusion

​Tegenwoordig kunt u steeds complexere 3D-objecten maken. Dit brengt echter ook risico's met zich mee. 3D-geprinte ontwerpen kunnen immers ook instorten tijdens het bouwen als ze te zwaar worden. Dit is verleden tijd met de dual extrusion techniek van de Ultimaker 3. Met een dual extrusion printer kunt u in een printtaak verschillende materialen printen. Zo kunt u met het ene filament het gewenste object maken en met het andere filament een ondersteuning maken. Dit maakt het bijvoorbeeld makkelijker om holle objecten te maken.

​Daarnaast geeft het natuurlijk de mogelijkheid om met twee kleuren te werken. Waar u eerst de printopdracht moest stoppen om het filament te vervangen, kunt u nu in een keer met twee kleuren een object bouwen.

Ultimaker 3 extended

De Ultimaker 3 extended biedt de mogelijkheid om 50% hogere objecten te printen. In plaats van 200mm kan de printer nu objecten van wel 300mm hoog maken. U heeft meer verschillende mogelijkheden en bent minder beperkt tijdens het ontwerpen. De maximale grootte van uw prints zijn met de Ultimaker 3 197 x 215 x 300 mm

Printcore AA/BB

Gebruik meer verschillende soorten materialen. De Ultimaker 3 print core werkt met materialen als nylon, PLA, ABS, CPE en PVA. Daarnaast zijn CPE+, PC en TPU 95A binnenkort beschikbaar. De print core houdt de temperatuur uitgebreid bij, hiermee blijft de temperatuur altijd perfect voor het beste resultaat. Een nieuwe siliconen cover zorgt ervoor dat het filament niet lekt.

Ultimaker PVA

​Dit in water oplosbare materiaal kunt u gebruiken om complexe objecten met veel open ruimtes of bewegende onderdelen te ondersteunen. Zo valt het project nooit uit elkaar tijdens het printen. Na het printen haalt u het eenvoudig weg door het object in water te houden. Deze oplossing maakt het vele malen makkelijker om objecten te maken met bewegende onderdelen.

Ultimaker 3 PVA
 
Vorige actie
  Feedback