Upgrade nu nog naar Windows 10 - ACES Direct
Upgrade nu nog naar Windows 10
Actie verlopen op 29-07-2016 Bekijk actieproducten Het aftellen is begonnen! Al meer dan 300 miljoen apparaten beschikken over Windows 10. U heeft nog 50 dagen om van deze gratis overstap gebruik te maken. Maar waarom zou u overstappen naar Windows 10?

Om uw systemen door ACES Direct te laten upgraden naar Windows 10, kunt u contact opnemen met uw Account Manager.

Het is vertrouwd
Windows 10 is ontwikkeld om overweg te kunnen met alle bestaande hardware, software en randapparatuur. Tijdens de hele levensduur van je device blijven functies en beveiliging up-to-date door het automatisch bijwerken van updates. Ook is het vertrouwde startmenu, de taakbalk en het bureaublad weer terug in deze nieuwste versie van Windows. Door de feedback van Insiders welke Windows 10 uitproberen wordt de ontwikkeling van het nieuwe besturingssysteem geoptimaliseerd.

Het is vernieuwend
Een nieuwe ontwikkeling binnen Windows 10 is Microsoft Edge. Deze nieuwe browser omvat veel meer dan alleen online browsen. Het is mogelijk om op een webpagina te schrijven, typen en tekenen en dit direct te delen met anderen. De speciale leesweergave biedt focus op het lezen van teksten en artikelen door overbodige tekst te verwijderen. Daarnaast heeft u met één klik een overzicht van uw favorieten, leeslijst, downloads en nog veel meer.

Het is veilig
U bent altijd beschermd tegen virussen, malware en zelfs phishing door de uitgebreide beveiligingsfuncties die het nieuwe, meest veilige Windows ooit biedt. Met de juiste hardware is het mogelijk om Windows Hello te gebruiken voor nog veiliger gebruik van uw apparaat. Geen last meer van wachtwoorden, maar aanmelden met een beweging of blik is mogelijk bij het nieuwe Windows 10.

Het is gratis
De volledige versie van Windows 10 is nu gratis te verkrijgen. U heeft vanaf nu nog 50 dagen* om van deze gratis upgrade gebruik te maken. Voor meer informatie en de gratis upgrade gaat u naar de website van Microsoft.

Actievoorwaarden
* Op 9 juni 2016 heeft u nog 50 dagen om te upgraden naar Windows 10.
- U kunt gratis upgraden tot 29 juli 2016.
- De upgrade Windows 10 is beschikbaar voor Windows 7 en Windows 8.1 gebruikers.
- Deze upgrade-aanbieding heeft betrekking op een volledige versie van Windows 10, niet op een proefversie.
- Bekijk de veelgestelde vragen over de upgrade naar Windows 10.
 
Vorige actie
  Feedback