Vanaf nu leverbaar: de iPad Pro - ACES Direct
Vanaf nu leverbaar: de iPad Pro
Actie verlopen op 30-04-2016 Bekijk actieproducten Vanaf nu is de Apple iPad Pro te bestellen bij ACES Direct. De nieuwe, verbeterde iPad versie staat voor een totaal nieuwe visie op de computer. Alle veelzijdige mogelijkheden te bedienen met een eenvoudige beweging van je handen. Een toonaangevende uitvoering wat betreft kracht, veelzijdigheid en handzaamheid. Bestel de iPad Pro 12,9-inch of de nieuwe iPad Pro 9,7-inch en geniet van alle mogelijkheden die Apple u hiermee biedt.

De kracht van de iPad Pro
De iPad Pro is een ontzettend krachtig model met talloze mogelijkheden. Zaken die voorheen alleen op pc’s en werkstations mogelijk waren, kunnen nu dankzij de krachtige 64-bits A9X-chip ook eenvoudig gedaan worden met de iPad Pro. De chip biedt een geweldige reactiesnelheid door de systeemprocessor die bijna 1,8 keer zo snel is als die van de iPad Air 2. Dit, en de batterijduur van maar liefst 10 uur zorgen voor een unieke gebruikservaring.
Ook de grafische processor van de iPad Pro is tot twee keer zo snel als die van de iPad Air 2. Dit resulteert in uitzonderlijk gedetailleerde graphics die de ervaring levensecht maken. Voor de ultieme beleving van apps en games.

De mogelijkheden van de iPad Pro
De 9,7-inch iPad Pro bevat een 12-megapixel iSight-camera voor het vastleggen van uw momenten. Zelfs het maken van Live Photos behoort tot de mogelijkheden, en als eerste iPad met True Tone Flash komen huidtinten bij elk licht natuurlijk over. Ook de 5-megapixel Facetime HD-camera op de 9,7-inch iPad Pro beschikt over True Tone Flash voor het maken van geweldige selfies.
Internetten, films streamen en documenten delen kan vrijwel overal door verbinding te maken met de snelste wifi- en mobiele netwerken. Door middel van Touch ID kunt u veilig ontgrendelen en winkelen op uw iPad Pro.

Dit alles is gegoten in een superdun, licht design wat enorm lekker in de hand ligt. Vanaf nu bij ACES Direct 
Vorige actie
  Feedback