Nieuwe uitvoeringen iPhone 7 (Plus) en iPhone SE - ACES Direct

Vanwege de extra vraag naar bepaalde producten, kan het helaas voorkomen dat getoonde voorraden of prijzen afwijken.
Zeker weten dat het nog op voorraad is? Check het bij je vaste contactpersoon.

Nieuwe uitvoeringen iPhone 7 (Plus) en iPhone SE

Nieuwe uitvoeringen iPhone 7 (Plus) en iPhone SE

Actie verlopen op 14-04-2017 Bekijk actieproducten

Apple heeft kleine vernieuwingen doorgevoerd bij zowel de iPhone 7 (Plus) als de iPhone SE. Deze kleine vernieuwingen heeft ACES Direct voor u op een rijtje gezet.

  • iPhone 7 (Plus)

Apple heeft de (PRODUCT) Red Special Edition van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aangekondigd. Deze editie heeft een felrode aluminium uitvoering ter ere van de tienjarige samenwerking tussen Apple en (RED). Apple maakt al jaren (RED) producten, maar het is voor het eerst dat de iPhone ook in het rood verkrijgbaar is. (RED) is het wereldfonds tegen aids. Apple heeft daar in de afgelopen jaar veel aan bijgedragen en zet nu dus de lijn voort door een iPhone in het rood op de markt te brengen. Bij iedere verkochte iPhone 7 (RED) editie levert Apple een bijdrage aan het wereldfonds tegen aids.

  • iPhone SE

De iPhone SE heeft ook een update gekregen. Apple heeft namelijk de opslag van deze kleinere iPhone verdubbeld. De iPhone SE is nu verkrijgbaar met 32GB of 128GB opslag, in plaats van 16GB of 64GB. Dit is natuurlijk een aangename upgrade. Op deze manier kunt u nog meer bestanden en applicaties op uw iPhone opslaan. Daarnaast blijven de prijs en specificaties van beide modellen onveranderd.

De iPhone SE is uitermate geschikt voor mensen die liever een wat kleinere smartphone hebben. De iPhone SE is een jaar geleden uitgebracht en heeft een 4 inch-scherm. Daarnaast heeft het voornamelijk de componenten van een iPhone 6S in huis, waardoor het qua snelheid en gebruikersgemak wel goed zit.

  • Nieuwe Apple iPad

Apple heeft ook een nieuwe iPad aangekondigd. Deze (goedkopere) iPad dient als de opvolger van de iPad Air 2. Wilt u meer weten over deze nieuwe iPad? Lees dan hier meer.

Beschikbaarheid bij ACES Direct

  • De iPhone 7 en iPhone 7 Plus (PRODUCT) Red Special Editions zijn verkrijgbaar met 128GB of 256GB opslag.
  • De iPhone SE is verkrijgbaar met 32GB of 128GB opslag.
 
  Feedback