Voordelig uit met bundelvoordeel van HP - ACES Direct
Voordelig uit met bundelvoordeel van HP

Voordelig uit met bundelvoordeel van HP

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: zolang de voorraad strekt, OP=OP
  • Korting is reeds in de prijs verwerkt

HP ProBooks

Actie verlopen op 31-12-2018

Profiteer van HP bundelvoordeel bij ACES Direct en optimaliseer voordelig uw werkplek. Notebooks, monitoren en workstations zijn nu door HP extra voordelig geprijsd met bundelvoordeel. Maak uzelf en collega's efficiënter door hen te voorzien van deze technologieën. In de bundelactie bevindt zich alles om het jaar extra succesvol af te sluiten.

Bekijk actieproducten

HP notebooks

Zijn er in uw bedrijf laptops aan vervanging toe? Dan is nu het ideale moment om deze voordelig te vervangen door een HP ProBook of HP EliteBook. Met de Notebook bundel, beschikt u voordelig over een laptop met bijbehorende accessoire. Elke voordeelbundel is gecombineerd met een ander artikel. Kies de bundel die bij u past en u bent direct van alle gemakken voorzien.

HP monitoren

Met een nieuwe HP EliteDisplay monitor, voorziet u uwzelf en uw collega's van alle kijkgemakken. Zo heeft u een optimale weergave, neemt uw productiviteit toe en bent u door het energielabel A ook nog eens milieubewust bezig. Bij aanschaf van vijf displays ontvangt u nu met de HP Display bundel 10% korting.

HP mobile workstations

Kracht is waar het om draait bij HP mobile workstations. Vroeger was een workstation te groot om mee te dragen. Dat is nu verleden tijd. Met de ZBook mobiele workstations van HP beschikt u over alle krachtige prestaties van een workstation, verpakt in een compact design. Ervaar zelf alle mogelijkheden en kies uw favoriete bundel.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback