Week van de designer - ACES Direct
Week van de designer
Actie verlopen op 24-04-2016 Bekijk actieproducten Week van de designer
Een creatief idee omzetten naar een ontwerp gaat uitsluitend met de beste tools. Speciaal voor de designer van nu én de toekomst heeft ACES Direct in de 3e week van April ‘de week van de designer’. Dit betekent hoge kortingen op alle IT gerelateerde producten waar u als designer specialist blij van wordt.

Workstations
Tijdens de designer week zijn er verschillende workstations van HP, Dell en Lenovo in prijs verlaagd. Deze workstations zijn ideaal voor designers en hebben een grote capaciteit in combinatie met geweldige specificaties. Het renderen van video's, bewerking van grafisch materiaal en het draaien van zware foto en video bewerkingsprogramma's is voor deze workstations geen enkel probleem. ACES Direct heeft in samenwerking met de fabrikanten een selectie van producten gemaakt die uw productiviteit verhogen.

3D Printing
Maak de toekomst werkelijkheid door een 3D printer aan te schaffen of een 3D print abonnement bij ACES Direct af te sluiten. Dankzij 3D printing is het tegenwoordig mogelijk om naast uw eigen creaties ook vervangende onderdelen uit te printen. Deze onderdelen zijn een stuk goedkoper dan wanneer deze bij de fabrikant opnieuw besteld moeten worden. Naast kostenbesparing is een 3D printer ook een goede investering om in te spelen op de veranderende markt. De mogelijkheden zijn oneindig.

Monitoren
Voor een grafisch designer is het van belang om op de juiste monitor te werken. ACES Direct heeft voor u een selectie gemaakt van de meest geschikte HP, Dell, Lenovo en Eizo monitoren. Deze monitoren beschikken over een hoge resolutie, variërend van full HD tot aan 4k, met een minimale beeldschermgrootte van 23 inch. Op deze manier is er voor iedere prijsklasse een scherm in de aanbieding waardoor dit het juiste moment is voor een upgrade.Plotters
De HP DesignJet grafische printers zijn ideaal voor zowel individuele als multi-user omgevingen. Met deze plotters is het mogelijk om hoogwaardige kwaliteit foto’s, posters, backlits uit te printen en zwart-wit CAD-tekeningen naar presentaties in kleur om te zetten. Automatische media-roll uitlijning en accurate printpreviews zorgen voor een consistente en hoogwaardige kwaliteit met een efficiënte werking.

3D muizen
Tijdens het werken met 3D modellen en CAD projecten zijn een normale toetsenbord en muis niet genoeg om de juiste controle en precisie te leveren. Met de stijlvolle en slanke 3D muizen van 3Dconnexion die compact en eenvoudig te gebruiken zijn kunt u het model of de viewport positie selecteren en aanmaken terwijl u hem bewerkt met de standaard muis. Diverse geselecteerde muizen beschikken ook over een wireless optie voor nog meer bewegingsvrijheid.

Videokaarten
Voor het renderen van grote, complexe productontwerp-, media- en entertainmentmodellen is een sterke grafische kaart nodig. Een aantal high-end kaarten van NVIDIA zijn daarom in de aanbieding. Dankzij het grote GDDR5 geheugen in combinatie met CUDA parallelle processercores is het mogelijk om met 1 kaart, 2 of meer 4K-schermen aan te sluiten. Ondersteuning voor uw professionele software is er middels een uitgebreide reeks ISV-certificeringen.Adobe
Het bewerken van grafisch materiaal is bij voorbaat een reden om voor software van Adobe te kiezen. Zij zijn al jarenlang gespecialiseerd op het gebied van grafisch design en staan ook bekend als marktleider. ACES Direct heeft hierop ingespeeld door verschillende lidmaatschappen voor Adobe creative cloud aan te bieden tegen een vast, laag maandbedrag.

Apple
Gedurende de week van de designer zijn er diverse Apple producten in de aanbieding, het gaat hierbij om diverse Mac Pro, iMac & MacBook modellen met goede specificaties. Apple is hét merk onder de grafisch designers met volledige compatibiliteit voor grafische designsoftware. Wacht niet langer en bestel nu snel uw nieuwe krachtige Mac.Actievoorwaarden
- Korting is reeds verwerkt in de prijs.
- Actie alleen geldig van 18 t/m 24 april. 
Vorige actie
  Feedback