Gratis 5 jaar garantie op een Vertiv Liebert GXT4 UPS - ACES Direct
Gratis 5 jaar garantie op een Vertiv Liebert GXT4 UPS

Gratis 5 jaar garantie op een Vertiv Liebert GXT4 UPS

Actievoorwaarden

  • Deze actie is geldig tot en met 30 september 2018
  • Besparing op garantie is maximaal € 1.000,- en afhankelijk van uw partnummer
  • Orders moeten gefactureerd zijn tussen 1 november 2017 en 30 september 2018
  • Geannuleerde orders zijn niet geldig
  • Het claimen van de 5 jaar garantie geschiedt rechtstreeks via Vertiv
  • Sluitingsdatum voor ontvangst van claimformulieren is 31 oktober 2018. Claims die na deze datum ingediend zullen door Vertiv niet in behandeling genomen worden
  • De algemene voorwaarden van Vertiv zijn op deze actie van toepassing
  • ACES Direct kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor het door Vertiv verzorgde claimproces en de uitkomst hiervan

Algemene voorwaarden Vertiv

Algemene voorwaarden

Actie verlopen op 30-09-2018 Bekijk actieproducten

Hoe goed bent u voorbereid op incidenten veroorzaakt door stroomuitval, stroomdalingen, stroompieken of ruis? Met de Vertiv Liebert GXT4 UPS behoren deze zorgen tot het verleden. Bovendien ontvangt u nu tijdelijk 5 jaar GRATIS garantie, waarmee u tot maar liefst € 1.000,- kunt besparen!

Wees voorbereid met Vertiv Liebert GXT4 UPS systemen

ACES Direct weet als geen ander hoe belangrijk de apparatuur van een professional is. Bescherm uw bedrijfskritische technologieën met Vertiv producten. Vertiv is een vooruitstrevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het beschermen van bedrijfskritische technologieën, zoals servers. Vertiv waarborgt dit door uw bedrijf te voorzien van professionele apparatuur. Zo biedt Vertiv diverse varianten van Liebert UPS systemen. Deze Liebert UPS systemen beschermen computers en elektronische apparatuur in uw kantooromgeving tegen stroomuitval. Zo bent u beschermd tegen calamiteiten en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele schade of verlies van data.

Maar dat is niet het enige. De kwaliteit van de Vertiv Liebert GXT4 UPS systemen is dusdanig, dat u tot en met 30 september GRATIS 5 jaar garantie ontvangt. Afhankelijk van het partnummer van de Liebert GXT4 UPS, kunt u daarmee tot maar liefst € 1.000,- besparen.

Claim uw 5 jaar garantie

Vertiv Liebert GXT4

De Vertiv Liebert GXT4 is een serie online UPS systemen die zorgen voor een continue hoge AC-voedingskwaliteit, zonder onderbrekingen tijdens het omschakelen naar de accu. Er is dus op geen enkel moment een onderbreking van de stroomtoevoer en daarom wordt deze UPS aanbevolen om bedrijfskritische apparatuur te beschermen. Het beveiligt apparatuur tegen vrijwel alle vormen van stroomstoringen veroorzaakt door stroomuitval, stroomdalingen, stroompieken of ruis.


 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback