ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
Windows 10: Make the shift

Windows 10: Make the shift

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 9 september t/m 7 oktober 2019
  • Zolang de voorraad strekt
  • Korting reeds in de prijs verwerkt
Actie verlopen op 07-10-2019

Vanaf januari 2020 ontvangen Windows 7-apparaten geen updates of ondersteuning meer. Nu is dus het moment om over te stappen op een modern apparaat met een besturingssysteem dat wél weer bij de tijd is. Stap nu over op een Acer Windows 10 Pro laptop. Met een laptop uit de Acer TravelMate series of Acer Swift Pro series is jouw succes weer lange tijd gegarandeerd!

Bekijk actieproducten

Acer TravelMate series

De laptops uit de Acer TravelMate series zijn de perfecte metgezel voor professionals. De kracht en elegantie van deze laptops, gecombineerd met de snelheid en veelzijdigheid van Windows 10 Pro, geven u in één klap alle middelen in handen die nodig zijn om iedere taak in uw organisatie snel en soepel uit te voeren. Kies nu voor de TravelMate P2 of de nieuwe TravelMate X5.

Acer Swift Pro series

Een ultradunne, stijlvolle en krachtige laptop? Ga dan voor een laptop uit de Acer Swift Pro series. De Swift 3 helpt jou gedurende de dag bij al jouw taken en meetings, dankzij de krachtige 8e generatie Intel Core processors, genoeg geheugen en een batterijduur van maar liefst 13 uur. Liever een ultradunne laptop? Kies dan voor de Swift 7. Deze laptop is de dunste laptop ooit. Uitermate geschikt voor de werknemer die veel onderweg is en toch productief wilt zijn.

Waarom overstappen op Windows 10 devices?

Stap nu over op een modern device met Windows 10 Pro. Zowel bij de laptops uit de Swift Pro series als de TravelMate serie geniet je van de veelzijdigheid van Windows 10 Pro. De voordelen van Windows 10 Pro:

  • Altijd en overal slimmer werken: een apparaat met Windows 10 helpt je om slimmer om te gaan met jou tijd, ongeacht waar je je bevind.
  • De sterkste ingebouwde beveiliging: een apparaat met Windows 10 biedt de sterkste ingebouwde beveiliging.
  • Kies uit betaalbare apparaten die gemakkelijk zijn in beheer: een apparaat met Windows 10 laat zich goed beheren, ook in jouw bestaande omgeving, zodat je overzicht behoud en geld bespaart.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback