Windows 10 Pro HERO devices - ACES Direct
Windows 10 Pro HERO devices

Windows 10 Pro HERO devices

Video

Actie verlopen op 30-04-2018 Bekijk actieproducten

Windows 10 Pro-apparaten zijn niet alleen robuust en innovatief, maar bieden daarnaast alle krachtige functionaliteit, zoals meer beveiligingsfuncties, grotere controle en nog meer mogelijkheden om het werk gedaan te krijgen.

Windows Hello: het wachtwoord bent u zelf

Windows Hello is een handig, geavanceerd alternatief voor wachtwoorden, ontworpen voor de huidige mobiele wereld. Het maakt gebruik van de vertrouwde PIN, biometrie, of een companion-apparaat om de identiteit van de gebruiker vast te stellen.

Uitgebreide en ingebouwde continue beveiliging. Standaard bij Windows 10 Pro

Windows 10, het veiligste Windows ooit, beschikt over hoog gekwalificeerde beheertools en eenvoudig te implementeren oplossingen met door de gebruiker gewenste functies. Met Windows 10 blijft u up-to-date met de nieuwste en beste beveiligingsservices van Microsoft. Uw gevoelige gegevens, apparaten, klantgegevens en intellectueel eigendom worden beschermd door geavanceerde beveiliging en controle.

Met BitLocker betekent verliezen niet dat alles op straat ligt

Met BitLocker beschikt u over een geavanceerde oplossing en kunt u er gerust op zijn dat uw gevoelige informatie beter beschermd is tegen ongeoorloofde toegang.

Bewaar uw gegevens achter slot en grendel met Windows 10 Pro

Windows-gegevensbescherming voorkomt dat gegevens per ongeluk lekken door de toegang tot apps en van gebruikers af te stemmen op door uw bepaald beleid. Uw bedrijfsgegevens worden beschermd, waar ze zich ook bevinden op een apparaat, en zonder de prestaties te beïnvloeden.

Open uw bestanden, mappen en apps vrijwel overal met Extern bureaublad

Werk altijd en overal. Toegang tot uw eigen pc - met al uw bestanden, mappen en apps, vanaf vrijwel elke locatie en vanaf elk apparaat. Alles wat u nodig heeft is een internet verbinding en Extern bureaublad.

Beheer uw domein met Windows 10 Pro

Beheer pc’s, gebruikersaccounts en groepen en verkrijg eenvoudig toegang tot printers en bestanden door Windows 10 Pro aan de Windows Server te koppelen. U kunt zelfs bepaalde beveiligings- en netwerkregels voor uw gebruikers en apparaten definiëren.

Gestroomlijnde aanmelding en gedeelde identiteit van bureaublad tot apps met Azure Active Directory Join

Deel gebruikersidentiteiten tussen Windows 10 en Office 365 met AzureActive Directory (Azure AD) Join. De gedeelde aanmelding werkt op pc's, tablets, telefoons en nieuwe vormfactoren, waardoor aanmeldingen en wachtwoorden makkelijker te beheren zijn.

Microsoft Store voor Bedrijven: Dé plek om apps te vinden en beheren en naar Windows 10 Pro-apparaten te distribueren

Microsoft Store voor Bedrijven biedt IT-managers een flexibele manier om grote hoeveelheden apps te zoeken, verwerven, beheren en distribueren naar de Windows 10-apparaten binnen de gehele organisatie.

Windows AutoPilot: Snelle en eenvoudige installatie op uw Windows 10 Pro-apparaten

Windows AutoPilot maakt het mogelijk om snel en eenvoudig de transformatie naar nieuwe apparaten in organisaties uit te voeren, zonder imaging en met flexibele methodes die voldoen aan de vereisten van organisaties van elke omvang.

Cortana is uw persoonlijke digitale assistent

Cortana is de persoonlijke digitale assistent die werkt voor u, ook op uw werk. Cortana herinnert u aan de dingen die u moet doen, zodat u niets vergeet.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback