Xerox Phaser 6510 en WorkCentre 6515 series nu extra voordelig - ACES Direct
Xerox Phaser 6510 en WorkCentre 6515 series nu extra voordelig

Xerox Phaser 6510 en WorkCentre 6515 series nu extra voordelig

Actievoorwaarden

  • Geldig van 22 maart 2018 tot en met 31 maart 2018
  • Korting is reeds in de prijs verwerkt

Xerox laat de competitie achter

Xerox Phaser 6510

Xerox WorkCentre 6515

Actie verlopen op 31-03-2018 Bekijk actieproducten

Koop nu uw Xerox Phaser of WorkCentre tegen een extra scherpe prijs! Wees snel, want deze actie is maar geldig tot en met 31 maart 2018.

De Xerox Phaser 6510 en WorkCentre 6515 kennen 3 uitvoeringen: Network (N), Duplex & Network (DN) en tot slot Duplex, Network & Internet (DNI).

Xerox Phaser 6510

Uitzonderlijke details, helderheid en snelheid zijn kenmerken waar de Xerox Phaser 6510 bekend om staat. De laserprinter produceert met hoge snelheid visueel aantrekkelijke documenten dankzij een resolutie van 1200 x 2400. Daarnaast is de Xerox Phaser voorzien van handige accountadministratiefuncties die alle afdrukken analyseren en traceren, om de kosten nauwkeurig te factureren.

Xerox WorkCentre 6515

Met de Xerox WorkCentre 6515 bespaart u energie, ruimte en niet te vergeten, geld. De Xerox Workcentre is namelijk een kopieerapparaat, printer, kleurenscanner en fax in één.

E-mails, foto's en belangrijke documenten kunt u direct printen vanaf de meeste smartphones en tablets. Daarnaast beschikt de compacte printer over een nieuw touchscreen, voorzien van verschillende applicaties. Om het gebruik van de printer zo makkelijk mogelijk te maken, zijn de applicaties geheel naar uw wens in te richten.

Dankzij de beveiligingsfuncties IPsex, SNMPv3, IP-filtering en beveiligd printen zijn uw gevoelige documenten te allen tijde optimaal beschermd.

Duplex

Duplex printen is een functie die het mogelijk maakt om automatisch 2-zijdig af te drukken. Met deze functie gaat printen een stuk sneller én u beperkt het papierverbruik. De afdrukinstellingen zijn ook gewoon te wijzigen wanneer u 1-zijdig moet afdrukken.

Network

Alle 3 de modellen beschikken over de Network functie, dit houdt in dat de Phaser en WorkCentre een vaste netwerkaansluiting hebben. Een printer die is aangesloten op een computernetwerk kan worden gebruikt vanaf diverse computers.

Internet (Wifi)

De DNI variant van de Phaser en WorkCentre biedt u de mogelijkheid de machine te plaatsen waar u deze nodig heeft dankzij de Wi-Fi connectiviteit van dit model. Met de Wi-Fi installatiewizard en Wi-Fi Protected Setup kan de printer veilig en eenvoudig aangesloten worden.

 
Vorige actie
  Feedback