lease

Lease

Het leasen van IT-middelen heeft een aantal grote voordelen. Bij lease blijven belangrijke financiële middelen, die anders in IT geïnvesteerd zouden worden, beschikbaar binnen de organisatie. Daarnaast lopen ondernemingen die de keuze voor lease maken minder risico inzake waardevermindering. Ook upgrading van apparatuur, bijvoorbeeld bij versnelde veroudering, is bij lease vaak aantrekkelijker.

Koop of lease

ACES Direct biedt u diverse mogelijkheden op het gebied van operational lease. Zo werken wij samen met verschillende partijen om voor u de beste lease-oplossing te vinden. U kunt al vanaf € 1500,- exclusief btw een lease aangaan.

Master Lease Agreement

Met één van onze leasepartners bieden wij een Master Lease Agreement (MLA) aan. Met een MLA kunt u binnen een periode van twaalf maanden de meest uiteenlopende objecten onafhankelijk van elkaar leasen. Al uw individuele contracten worden als één grote opdracht beschouwd. Zo kunt u zelfs de kleinste investeringen vanaf een bedrag van slechts € 500,- onder de voorwaarden van de totale overeenkomst afwikkelen. Een MLA kan al worden afgesloten vanaf een totale contractwaarde van € 25.000,- exclusief btw.

Wat zijn de grootste voordelen van een MLA?

  • Geringe financieringskosten
    U ontvangt aantrekkelijke, speciale voorwaarden voor het totale volume dat u geheel naar behoefte voor individuele contracten kunt gebruiken.

  • Maximale flexibiliteit
    U kunt uw individuele contracten per item en per project aanvragen.

  • Eenvoudige en snelle processen
    Uw kredietwaardigheid wordt maar eenmaal gecontroleerd. Daarna ontvangt u eenvoudige individuele contracten en heeft u tevens de mogelijkheid om andere tekenbevoegde personen voor het afsluiten van deze contracten te benoemen.

Voordelige Apple lease

Een van onze leasepartners heeft een nieuw concept gelanceerd voor het leasen van Apple producten. Apple producten zijn waardevast en daar houdt deze leasevorm rekening mee.
De restwaarde van de Apple producten wordt op voorhand al van de investering afgetrokken. Hierdoor kan het totaal te betalen bedrag over de gehele looptijd tot zo’n 30% lager zijn in vergelijking tot dezelfde investering die op rekening wordt gekocht. Deze leasevorm kan al worden afgesloten vanaf € 5.000,- exclusief btw. Het is ook mogelijk om uw oude apparatuur in te leveren en de waarde hiervan wordt dan op de investering in mindering gebracht. Tot 30% goedkoper uit zijn na de gehele looptijd en ook nog eens per maand betalen, wie wil dat nu niet?

Welke mogelijkheden heb ik aan het einde van de basishuurperiode?

U heeft drie opties aan het einde van de looptijd. Ten eerste kunt u de apparatuur teruggeven aan de leasemaatschappij. Het is dan natuurlijk altijd mogelijk om weer nieuw leasecontract aan te gaan met geheel nieuwe apparatuur. Ten tweede kunt u voor de leaseobjecten een aankoopofferte aanvragen en deze dan tegen de marktwaarde overnemen. Ten derde kunt u verder leasen. Zo kunt u altijd de beslissing nemen die het beste bij uw behoefte past.

Voor vragen over operational lease bieden wij u altijd advies op maat!

  Feedback