ACES Direct levert alleen aan zakelijke klanten
Werkplek

Werkplek & mobility oplossingen

De werkplek is voor veel mensen de plek waar ze het grootste deel van de dag doorbrengen. Of het nu een vaste, flex of mobiele plek is, de werkplek is tegenwoordig een breed begrip en er komt steeds meer bij kijken. ACES Direct levert u daarom advies op maat. Ook is het mogelijk om verschillende diensten door ons te laten uitvoeren, waardoor het voor u nog gemakkelijker wordt.

Hardware, software en randapparatuur

Door technologische ontwikkelingen is er ook steeds meer mogelijk op gebied van de werkplekinrichting. Medewerkers stellen hierdoor steeds hogere eisen. Allereerst is het belangrijk dat een werkplek compleet wordt ingericht met alle gewenste hardware, software en overige randapparatuur. Natuurlijk zijn er een aantal thema's die bij de inrichting van een werkplek zeker aan bod moeten komen. Denk hierbij aan zaken als mobiliteit, ergonomie, standaardisatie/consumerization en Het Nieuwe Werken in het algemeen.

Bijpassende diensten

Natuurlijk wil ACES Direct u ontzorgen en biedt daarom verschillende diensten aan. Wilt u notebooks ontvangen waar de software al op geïnstalleerd is? Bestelde IT-producten uitgepakt laten leveren? Uw harddisks gecertificeerd laten vernietigen bij het vervangen van hardware? Dit zijn enkele voorbeelden van diensten die ACES Direct aanbiedt. Bekijk nu het overzicht met diensten of zoek samen met uw persoonlijke contactpersoon naar de juiste oplossing.

Lees meer over...

Feedback