Hans van der Linden

Hans van der Linden

Brand Specialist Apple t. 013 762 18 00
Neem contact met mij op ...of ik bel of mail u

Voorwaarden

Aan het einde van de leaseperiode heeft de klant drie opties:

  • Kopen van de devices tegen de op dat moment geldende marktwaarde
  • Inleveren van de devices*
  • De lease door laten lopen met maandelijkse opzegbaarheid. Voor deze aanbieding geldt een minimale afname van 5 units van de MacBook Air en de prijs kan variëren bij aanpassing van de productdetails.

*Devices die worden ingeleverd zijn in goede staat en werkend, met eventuele slijtage door normaal gebruik.

Apple Financial Services

De beste tools voor uw bedrijf, voor maar € 1 per dag. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn. Apple Financial Services maakt het mogelijk om uw medewerkers te voorzien van een MacBook Air tegen een fantastische prijs.

Gebruiksvriendelijke financiering

Kwaliteit, veelzijdigheid en betrouwbaarheid zijn kwaliteiten die bij Apple centraal staan. Door het beschikbaar stellen van Apple producten aan uw medewerkers verhoogt u de productiviteit en medewerkerstevredenheid binnen uw bedrijf, daarnaast is het een prachtig visitekaartje dankzij de luxueuze uitstraling.

Apple Financial Services biedt nu de mogelijkheid om een MacBook Air te leasen voor minder dan € 1 per dag. Deze prijs is gebaseerd op een Fair Market Value Lease van een MacBook Air 128 GB met een looptijd van 24 maanden.

Daarnaast kunnen wij u een voorstel doen voor andere modellen zoals een MacBook Pro, iMac, iPhone of iPad. U kunt hierdoor Apple producten aanbieden aan uw medewerkers, zonder een grote investering vooraf.

Apple MacBook Air

Een ideaal hulpmiddel voor de mobiele, zakelijke gebruiker. De MacBook Air heeft een geheugen van 8 GB, beschikt over een Intel Core-processor van de vijfde generatie, Thunderbolt 2 én geweldige ingebouwde apps. Het apparaat is slank, licht en uitermate geschikt voor onderweg. Bovendien gaat de batterij tot maar liefst 12 uur mee.

Alle voordelen op een rij

  • Werken met een MacBook Air kan al voor minder dan € 1 per dag
  • Grote investeringen vooraf in apparatuur zijn niet meer nodig
  • Geef medewerkers de kans om gebruik te maken van Apple apparatuur en verhoog zo de productiviteit en medewerkerstevredenheid
  • Creëer meer flexibiliteit door Apple Financial Services
  Feedback