iPad in het bedrijfsleven
Hans van der Linden

Hans van der Linden

Brand Specialist Apple t. 013 762 18 00
Neem contact met mij op ...of ik bel of mail u

Apple iPad

Of het nu de iPad Air is of de iPad mini met Retina display, in elk bedrijf past wel een iPad. Met iOS 7 en de duizenden zakelijke apps die beschikbaar zijn verandert iPad uw manier van werken voorgoed. iPad verhoogt de productiviteit en stelt u in staat op unieke manieren te werken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat iPad voor innovatieve bedrijven wereldwijd de basis is geworden.

De voordelen op een rij

Werken waar het u uitkomt

Met zijn geavanceerde ontwerp, baanbrekende technologieën en supersnel mobiel internet is iPad overal inzetbaar. Uw werk komt nog beter in beeld op het beste display ooit op een mobiel apparaat. Zakelijke documenten en bestanden heeft u in een handomdraai gedownload. Met iPad heeft u altijd en overal de beschikking over alle gegevens.

Eenvoudige implementatie voor uw IT-afdeling

Dankzij de gelaagde benadering voor de beveiliging van gegevens en de schaalbare implementatiemogelijkheden kan uw IT-afdeling alle iPads in nagenoeg elke omgeving eenvoudig implementeren en beheren. En dankzij het iOS-ecosysteem en het Volume Purchase Program kunt u eenvoudig apps voor al uw werknemers zoeken en distribueren.

Strenge beveiliging

iPad biedt een hoge mate van veiligheid vanaf de eerste keer dat u 'm aanzet. Apparaatbeleid, beperkingen en sterke versleutelingsmethoden in iOS bieden een gelaagde benadering om alle cruciale gegevens goed te beveiligen.

Helemaal bedrijfsklaar

Dankzij ingebouwde ondersteuning voor belangrijke bedrijfstechnologieën, zoals Exchange, SSL VPN, WPA2 Wi/Fi en mobiel-apparaatbeheer (MDM), sluit iPad naadloos aan op de bestaande infrastructuur van uw bedrijf.
Apps voor elk bedrijf Geen enkel ander mobiel platform biedt zo veel mogelijkheden voor zakelijke apps als iOS. Het iOS-ecosysteem van apps zorgt ervoor dat iedereen binnen uw bedrijf aan de slag kan met kant-en-klare apps uit de App Store, intern ontwikkelde apps of apps die door een externe ontwikkelaar op maat zijn gemaakt voor uw bedrijf.

iPad assortiment

iPad Air
Ongeloofelijk licht en dun met zeer krachtige prestaties.
Bekijk het iPad Air aanbod

iPad Mini
Een handzaam formaat om overal mee naartoe te nemen.
Bekijk het Ipad Mini aanbod

iPad Mini met Retina display
Een iPad Mini met een resolutie van 2048x1536.
Bekijk het iPad Mini met Retina display aanbod

iPad Pro
De meest revolutionaire tablet ooit.
Bekijk het iPad Pro aanbod

  Feedback