iPhone in het bedrijfsleven
Hans van der Linden

Hans van der Linden

Brand Specialist Apple t. 013 762 18 00
Neem contact met mij op ...of ik bel of mail u

Apple iPhone

Met zijn dunnere en lichtere ontwerp, een gloednieuw 4-inch Retina-display, supersnel mobiel internet en duizenden zakelijke apps is iPhone 5 helemaal bedrijfsklaar. De iPhone is uitgerust met 's werelds meest geavanceerde mobiele iOS besturingssysteem. Niet zo vreemd dus dat iPhone is uitgegroeid tot de norm voor vele bedrijven wereldwijd.

Een ontwerp dat werkt

Met zijn dunnere ontwerp, baanbrekende technologieën en supersnel mobiel internet is iPhone overal inzetbaar. Op het grotere display hebt u alles nog beter in beeld en dankzij de snellere chip en de nieuwste draadloze technologie kunt u ongestoord werken, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksduur van de batterij.

Eenvoudige implementatie voor uw IT-afdeling

Dankzij de gelaagde benadering voor de beveiliging van gegevens en de schaalbare implementatiemogelijkheden kan uw IT-afdeling alle iPhones in nagenoeg elke omgeving eenvoudig implementeren en beheren. U kunt apps voor uw werknemers beschikbaar stellen om hun dag beter in te delen, wat de productiviteit van het bedrijf als geheel ten goede komt.

Strenge beveiliging

iPhone biedt een hoge mate van veiligheid vanaf de eerste keer dat u 'm aanzet. Apparaatbeleid, beperkingen en sterke versleutelingsmethoden in iOS bieden een gelaagde benadering om alle cruciale gegevens goed te beveiligen.
Download de pdf iOS-beveiliging

Schaalbare implementatie

Dankzij ingebouwde ondersteuning voor belangrijke bedrijfstechnologieën, zoals Exchange, SSL VPN, WPA2 Wi-Fi en mobiel-apparaatbeheer (MDM), sluit iPhone naadloos aan op de bestaande infrastructuur van uw bedrijf.

Krachtige zakelijke apps

Het iOS-ecosysteem van apps zorgt ervoor dat iedereen binnen uw bedrijf aan de slag kan met kant-en-klare apps uit de App Store, intern ontwikkelde apps of apps die door een externe ontwikkelaar op maat zijn gemaakt voor uw bedrijf. Met het iOS-platform en de uitgebreide informatie over het ontwikkelen van iOS-apps kunt u heel eenvoudig uw eigen apps ontwikkelen en volledig afstemmen op uw bedrijf.

Bekijk ons Apple iPhone aanbod of neem contact op met onze Apple-specialist via hans.van.der.linden@acesdirect.nl of 013 530 01 22.
- iPhone 7 (plus)
- iPhone 6s (plus)
- iPhone SE

  Feedback