Mac in het bedrijfsleven
Hans van der Linden

Hans van der Linden

Brand Specialist Apple t. 013 762 18 00
Neem contact met mij op ...of ik bel of mail u

Apple Mac

De Macbooks en iMacs van Apple zijn volledig uitgerust voor het bedrijfsleven. En elke Mac wordt geleverd met het nieuwste besturingssysteem OS X Mountain Lion, waardoor allerlei handige functies van iPhone en iPad ook beschikbaar zijn op de Mac. Alle Macs, van de lichte MacBook Air tot en met de krachtpatser MacBook Pro, zijn voorzien van een snelle Intel-processor, een geavanceerde grafische processor en snel DDR3-geheugen. Dus welke Mac u ook kiest voor uw bedrijf, u kunt rekenen op topprestaties.

Compatibiliteit tussen Mac en pc

U kunt zonder enige moeite met Microsoft Office werken, op de meeste printers printen, verbinding maken met een pc-netwerk en alle gegevens van uw oude pc overzetten naar je nieuwe Mac. Mountain Lion op de Mac ondersteunt Microsoft Exchange 2010, zodat u overal over uw mails, berichten en contactgegevens kunt beschikken. Daarnaast kunt u met het hulpprogramma Boot Camp of met emulatiesoftware van een andere fabrikant zelfs Windows draaien op uw Mac.

Bescherming tegen schadelijke code
Gatekeeper beschermt je tegen het downloaden en installeren van kwaadaardige software op je Mac, ongeacht waar de programma's vandaan komen. Sandboxing zorgt ervoor dat programma's worden geïsoleerd van de cruciale systeemonderdelen van je Mac, je gegevens en je andere programma's. Daardoor is uw computer en alle informatie daarop goed beschermd.

Presentatie vanaf uw Mac

Met de synchrone AirPlay-weergave maak je van een gewone vergadering een compleet event. Wat er op uw Mac staat, kunt u via Apple TV draadloos streamen naar een HD-tv. Daarnaast kunt u kunt foto's, video's en andere bestanden delen vanuit Mail, Berichten en AirDrop, of ze meteen even twitteren. Met de deelknop deelt u alles vanuit het programma waarin u op dat moment werkt.

Bedrijfsklare server

Dankzij de nieuwe OS X Server zijn tal van zaken op de Mac heel eenvoudig, zoals data beschikbaar maken voor een iPhone, iPad en iPod touch, vergaderingen inplannen, contactgegevens synchroniseren, een eigen website hosten, wiki's online zetten en op afstand toegang krijgen tot het netwerk.

De beste zakelijke programma's

Doordat de Mac App Store deel uitmaakt van OS X, is het vinden, installeren en bijwerken van programma's voor uw bedrijf heel eenvoudig. Er komt geen verpakking, schijf of tijdrovende installatieprocedure meer aan te pas. Met één klik installeert u elk programma op uw Mac. De programma's in de Mac App Store, die deels gratis zijn, zijn ondergebracht in categorieën als Organisatie, Ontwerp en publicatie, Productiviteit en Hulpprogramma's.

Bekijk ons Apple Mac aanbod of neem contact op met onze Apple-specialist via hans.van.der.linden@acesdirect.nl of 013 530 01 22.
- MacBook Air aanbod
- MacBook Pro aanbod
- iMac aanbod
- Mac mini aanbod

  Feedback