ACES Direct levert alleen aan zakelijke klanten
Klik&klaar

Meer informatie? U belt of mailt mij...

Luuk van Erve

Luuk van Erve

Account Manager t. 013 762 18 30

...of ik bel u!

klik&klaar: unieke werkplek-oplossing voor de zakelijke markt

Met klik&klaar zijn ondernemers, van ZZP tot MKB, altijd verzekerd van de beste hardware en meest actuele software tegen een vast laag maandbedrag. Het is een innovatief en een uniek concept in de Nederlandse markt, dat wordt uitgevoerd samen met HP.

Wilt u altijd werken met de nieuwste generatie hardware? Direct aan de slag met actuele versies van applicaties? En geen tijd meer verspillen aan technisch gedoe rondom licenties, updates en backups? klik&klaar maakt het mogelijk!

 

De IT-oplossing klik&klaar is praktisch en compleet! Aan alles is gedacht: een nieuwe, hoogwaardige notebook of desktop van HP naar keuze, Microsoft Office 365, online bestandsopslag en antivirussoftware. Zelfs licentiekosten, upgrades, updates en support zijn opgenomen in het maandbedrag!

Het contract heeft een duur van drie jaar, maar na twee jaar heeft u al de mogelijkheid om de notebook of desktop in te wisselen voor een nieuw model. U weet precies wat u betaalt en zit niet vast aan verouderde apparatuur. Wel zo overzichtelijk en flexibel.

Klik&klaar voordelen

  • Iedere twee jaar een nieuwe HP laptop of desktop
  • Complete software en altijd up-to-date
  • Inclusief onderhoud, support en vervanging
  • Een vast laag maandbedrag vanaf €39,-
  • Altijd verzekerd van de nieuwste technologieën
     

Stel uw eigen klik&klaar pakket samen

Elke HP notebook en desktop is voor u beschikbaar in een klik&kaar oplossing met HP 3-year Care Pack, Microsoft Office 365, online bestandopslag en antivirussoftware. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de meest geschikte notebook of desktop voor uw wensen en behoefte, net als de componenten die u wilt toevoegen in het klik&klaar pakket.

Profiteer nu tijdelijk van de eerste maand gratis bij de IT-oplossing klik&klaar!

Wilt u meer weten over deze actie, de producten, de garantie, de mogelijkheden of de prijzen van klik&klaar? Neem dan contact op met onze klik&klaar specialist.

Feedback