Het nieuwe presenteren: Large Format Displays
Paul van Erp

Paul van Erp

Solution Advisor Mobility t. 013 762 19 25
Neem contact met mij op ...of ik bel of mail u

Het nieuwe presenteren: Large Format Displays

Professioneel en eigentijds presenteren

Een overtuigende boodschap is helder en overzichtelijk gepresenteerd. Door middel van taal, maar ook door middel van beeld. Het gezegde is niet voor niets: een beeld zegt meer dan duizend woorden! Een Large Format Display scherm, oftewel LFD scherm, ondersteunt uw verhaal op een professionele en innovatieve manier.

Eenvoudig in gebruik

Moderne technologieën en geavanceerde producten maken het mogelijk om nieuwe manieren van werken te ontdekken. ACES Direct biedt u moderne apparatuur die gemak brengt en ervoor zorgt dat u sneller en gemakkelijker kunt werken. Onze LFD schermen zijn hier een goed voorbeeld van.
 • Perfect in beeld
  Ten opzichte van beamers bieden LFD schermen verschillende voordelen. Zo kijkt de spreker tijdens de presentatie niet langer tegen een lamp in en zijn schaduwen op het projectiescherm verleden tijd. Een LFD scherm is overal en voor iedereen goed zichtbaar. Ook kunt u er gemakkelijk en nauwkeurig zaken op aanwijzen.

 • Geen last van geluid of warmte
  Wie presenteert met behulp van een LFD scherm, heeft geen last van de hitte die het scherm afgeeft, zoals dit bij een beamer het geval kan zijn. Ook heeft het scherm geen ingebouwde ventilator die zorgt voor gezoem. De spreker kan ontspannen en ongestoord zijn verhaal doen.

 • Automatisch de juiste instellingen
  Wanneer u de stekker van het LFD scherm in het stopcontact doet, wordt het scherm automatisch ingesteld. Het LFD scherm zoekt de juiste resolutie, passend bij de content. Zo bespaart u tijd en kunt u ervan uit gaan dat alles werkt.

 • Eenvoudig informatie delen
  Op LFD scherm kan iedereen de presentatie goed volgen. Het is niet langer nodig om elkaar te verdringen voor een klein beeldscherm of laptops of tablets mee te nemen om de presentatie te kunnen bekijken.

Een hoge kwaliteit

Om ervoor te zorgen dat uw multimediale boodschap goed overkomt, is een goede kwaliteit van het beeld van essentieel belang. Een LFD scherm biedt een hoge kwaliteit en dus perfect zichtbare tekst, afbeeldingen en grafieken.
 • Scherp beeld
  Een LFD scherm stemt de resolutie van het beeld automatisch af op de content. Zo is elk detail dat u wilt tonen scherp in beeld, zonder dat u het apparaat hoeft in te stellen.

 • Zichtbaar zonder verduistering
  Een LFD scherm kan overal geplaatst worden. Waar u bij gebruik van een beamer de ruimte moet verduisteren om een goed zichtbaar beeld te krijgen, is dat bij een LFD scherm niet nodig. Hierdoor kan de spreker gemakkelijk contact maken met zijn publiek en is er ook ruimte voor non-verbale communicatie.

 • Ook voor filmpjes
  Een LFD scherm is zeer geschikt voor het afspelen van multimediale content, zoals filmpjes. Deze content is niet alleen perfect zichtbaar, maar ook goed hoorbaar. De meeste LFD schermen hebben een ingebouwde speaker in het display.

Meer informatie over Large Format Displays?

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op met onze Large Format Displays specialist.

Lees meer over...

  Feedback