Legamaster LFD schermen

Legamaster LFD schermen

Legamaster staat al jaren garant voor een goede kwaliteit, service en ondersteuning. ACES Direct heeft een breed assortiment LFD schermen van het topmerk Legamaster. Hiermee bieden we u in iedere situatie de juiste oplossing.

Full HD LED eScreens
Full HD LED eScreens van Legamaster bevorderen de interactie tussen u en uw publiek. De schermen onderscheiden zich door hun perfect werkende touch-technologie, hun scherpe en heldere beeld en het feit dat ze gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Bovendien kiest u met deze schermen voor een duurzame oplossing voor veeleisende omgevingen in het bedrijfsleven, overheid en onderwijs.
Full HD LED screens
Touchscreen
Tijdens presentaties neemt u met een Full HD LED eScreen de volledige muisfunctie van uw pc over op het scherm. Wanneer u Windows 7 of 8 heeft, kunt u zelfs met meerdere vingers tegelijkertijd op het scherm werken. Zo kunt u indien nodig bijvoorbeeld tijdens de presentatie afbeeldingen vergroten of verkleinen.

Haarscherp beeld
Legamaster Full HD LED eScreens zijn eenvoudig in gebruik en bieden eindeloos veel mogelijkheden. Zo houdt u dynamische en heldere presentaties en brainstormsessies en kunt u films tonen op het scherm. Met Full HD resolutie heeft u gegarandeerd een haarscherp beeld met levensechte kleuren, terwijl de geïntegreerde speakers zorgen voor een krachtig en helder stereogeluid. De touchscreens zijn voorzien van veiligheidsglas, een anti-reflectiecoating die hinderlijke spiegelingen voorkomt en hebben panelen met een levensduur van 50.000 branduren. Hierdoor zijn de kosten voor onderhoud laag.

Interactief presenteren
Met behulp van Legamaster Full HD LED eScreens kunt u interactief presenteren. U kunt tijdens brainstormsessies snel aantekeningen maken en deze direct opslaan of per e-mail versturen. Hierdoor bespaart u tijd en werkt u supereffectief. Tijdens uw presentatie hoeven uw luisteraars geen aantekeningen te maken en kunnen ze hun aandacht vestigen op uw verhaal. Andersom neemt u een actievere houding aan tijdens interactieve presentatiesessies. Door het optimale gebruik van uw Office Pakket hoeft u geen andere software te leren kennen.
Legamaster Professional
Legamaster Professional eScreens hebben een stalen behuizing die zorgt voor een mooie, strakke en moderne uitstraling. Door de vele aansluitmogelijkheden bieden de schermen een Pro AV-oplossing. De schermen worden standaard geleverd met drie jaar SWAP en on site garantie. Deze garantie kunt u verlengen tot vijf jaar. De Legamaster Professionals eScreens zijn leverbaar in de kleuren wit en zwart, inclusief unieke styluspen. De schermen zijn tot 6-punts aanraakgevoelig onder Windows 7 en 8. De eScreens zijn leverbaar in de formaten 46 inch (117 cm diagonaal), 55 inch (140 cm diagonaal) en 65 inch (165 cm diagonaal).

Legamaster Standard
Legamaster Standard eScreens worden geleverd inclusief antireflecterende coating. De schermen hebben een whiteboardlook door het aluminium frame. De schermen worden standaard geleverd met twee jaar on site garantie. Deze garantie kunt u verlengen tot vijf jaar. De eSreens zijn 5-punts aanraakgevoelig onder Windows 7 en 8. De Standard eScreens zijn leverbaar in de formaten 55 inch (140 cm diagonaal), 65 inch (165 cm diagonaal) en 84 inch (213 cm diagonaal) in de kleur zwart.


Legamaster Flex assortiment
Naast de eScreens van Legamaster biedt ACES Direct een Flex assortiment van dit merk aan. Hiermee kunt u de eScreens op allerlei manieren inzetten binnen uw organisatie. U kunt het scherm gebruiken als e-table, monteren aan de wand, op een verrijdbaar onderstel en op kolommen. In de laatste drie gevallen is het mogelijk om het eScreen in hoogte te verstellen.

  Feedback