ACES Direct levert alleen aan zakelijke klanten

Meer informatie? U belt of mailt mij...

André van Weeghel

Solution Advisor IT Diensten t. 0620298000

...of ik bel u!

ICT Servicedesk

De ACES Direct ICT Servicedesk is voor al onze klanten beschikbaar ongeacht of u wel of geen servicecontract heeft. Via uw Account Manager heeft u direct toegang tot deze dienst waarbij wij u helpen bij uw IT-uitdagingen. We hebben een team van 25 operationele (gecertificeerde) collega’s voor u klaar staan om u zo goed en snel mogelijk te helpen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze ICT Servicedesk kan worden benaderd voor technische vragen op het gebied van de gehele ICT infrastructuur. Dus denk aan ondersteuning (installatie en support) voor:

• Vaste werkplek, laptop, thin clients, tablets, smartphones
  • Servers, SAN, NAS, Microsft Azure, overige storage producten
  • Netwerken, switches, wifi, firewalls, security
  • Windows server, Windows 10, SQL, Antivirus
  • Office 365, beveiliging van Office 365 in de cloud
  • Back-up en restore (Veeam en andere producten),  controle back-up
  • Website beveiliging (SSL certificaten), hosting
  • Consultancy op het gebied van ICT

Support op afstand of op locatie

U wordt indien mogelijk direct telefonisch geholpen en als het noodzakelijk blijkt dan wordt er een afspraak gemaakt om op locatie de problemen op te lossen.

Kosten en facturatie

De facturatie vindt plaats op basis van nacalculatie. Indien u dat wenst kunnen we ook een strippenkaart van bijvoorbeeld 10 of 20 uur ondersteuning aanbieden. Voor de tarieven overige informatie kunt terecht bij uw Account Manager.

De voordelen van een servicecontract

Indien u bij ons een contract heeft bent u altijd voordeliger uit. Wij hebben dan de gegevens van uw ICT infrastructuur altijd bij de hand en kunnen u zo nog beter en sneller helpen. Wij bieden contracten aan op alle niveaus van dienstverlening, zodat we voor elk budget een oplossing kunnen bieden.

Bereikbaarheid ICT Servicedesk

De ACES Direct Servicedesk is op werkdagen bereikbaar van 08.00-18.00 uur.

Feedback