Blog

Blog

Security: van bangmakerij naar comfort
Security moet weg van de angstcultuur, vindt Ruben Raadsheer van HP. “Veiligheid moet een positieve ervaring zijn.” Wij spraken hem over zijn visie op het onderwerp.
Aan het roer van je eigen ontwikkeling
Onze medewerkers zijn de kern van de organisatie. Als HR-manager ben ik daar niet alleen trots op, ik werk actief aan dat klimaat. 
Blog hoofdtelefoons
Verbeter productiviteit en efficiëntie met hoofdtelefoons
Tegenwoordig zijn we overal aan het werk, op het vliegveld, in een koffiezaak of misschien wel achterin de auto. Zo goed als iedereen heeft met de smartphone een minicomputer in de broekzak en werkt met een laptop, tablet of zelfs een hybride. Een van de elementen die we daarbij minder onder controle hebben: geluid.  
veilig Wi-Fi
Veilig werken op openbare Wi-Fi netwerken
Van werken op locatie tot aan even een mail beantwoorden, naast een apparaat is daar één ding onmisbaar voor: internet. Gratis Wi-Fi helpt ons vaak op weg maar vormt ook een groot veiligheidsrisico. Dit heeft u nodig om veilig te werken op openbare Wi-Fi.
Mobility
Security
Wi-Fi
Dit was Microsoft Inspire
Microsoft Inspire zit er inmiddels op. Voor mij en met mij ACES Direct leerzame dagen. Een kijk in de keuken van een waardevolle partner. Het is duidelijk dat Microsoft allang meer is dan Windows Operating System.
Cloud
Microsoft
Microsoft Inspire
Microsoft Inspire dag 2
Microsoft Inspire dag 2
Gisteren ging het vooral om generieke informatie maar vandaag ging de informatie de diepte in.
Dag 2
Inspire
Microsoft
Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
  Feedback