Het verschil maken in én met IT. Zo doe je dat.
Het verschil maken in én met IT. Zo doe je dat.

Het verschil maken in én met IT. Zo doe je dat.

Blijf gaan podcast

Luister je liever dan je leest? Dat komt goed uit, Sven en Nick bespreken deze stelling (en nog veel meer) namelijk ook in onze podcast 'Blijf gaan'.

Het verschil maken in én met IT. Zo doe je dat.

Hoe blijf je gaan in een wereld waarin technologische ontwikkelingen elkaar in sneltreinvaart opvolgen? Of beter nog: hoe loop je voorop in die wereld? Managing Director Sven van Boxtel en Sales Manager Nick de Rooij van Aces Direct over de kritische vragen die daarvoor nodig zijn.

‘Als bedrijf loop je op IT-gebied snel achter de feiten aan.’ Een stelling die volgens Nick deels waar is. Als Sales Manager zit hij tegenover heel wat ondernemers en IT-managers en herkent hij de situatie binnen een organisatie snel. “Het is niet zo zwart-wit als het klinkt”, vertelt hij. “Als jouw IT-faciliteiten op dit moment voldoende toereikend zijn om je ambities als organisatie waar te maken, loop je niet achter de feiten aan. Maar, een afwachtende houding zorgt ervoor dat je niet in staat bent een voortrekkersrol in te nemen en je blijvend te onderscheiden van de concurrentie. Dan is het aan ons de taak om jou kritische vragen te stellen over het toekomstbeeld van je organisatie.”

"Die confrontatie is niet altijd prettig, maar opent wel ogen"

IT-partnership

Nick ziet het als een compliment als vragen die Aces Direct op tafel legt als confronterend worden ervaren. “Pas dan ben je écht een gesprekspartner, die vanuit een onafhankelijke positie de ander aan het denken zet”, legt hij uit. “Die confrontatie is niet altijd prettig, maar opent wel ogen. Ik zie dat de ondernemer of IT-manager tegenover me zelf gaat nadenken en niet alles zomaar aanneemt. Natuurlijk is het makkelijk om de rol van ‘u vraagt, wij draaien’ in te nemen, maar daar kom je op de lange termijn niet verder mee. De klant niet, en daarmee Aces Direct ook niet. Wij nemen dan ook de rol van volwaardig IT Business Partner aan. Een gesprekspartner die meedenkt, over vandaag én morgen.”

Ambities waarmaken met IT

“Wat Aces Direct typeert, is dat wij altijd werken vanuit die vertrouwensrelatie”, vertelt Sven, die als Managing Director aan het roer van de organisatie staat. “Door die duurzame samenwerking realiseren we in co-creatie met onze klanten en ons ecosysteem van partners mooie langetermijnresultaten. Als IT Business Partner schuiven we aan als jouw ‘collega’, praten we over de toekomst en ambities van je organisatie, en op welke manier IT in combinatie met onze mensen die waar kunnen maken.”

"Het IT-partnership zorgt voor een goede bodem om samen succesvol te zijn"

Vruchtbare bodem voor succes

Als Sven terugblikt, ziet hij dat de vraag van klanten van Aces Direct in de loop der jaren organisch veranderde. “In het verleden vroegen klanten of we ze van honderd voorgeïnstalleerde laptops konden voorzien”, weet hij nog goed. “Maar zo’n transactionele relatie is niet meer hoe je tegenwoordig met IT het verschil maakt. Het IT-partnership dat we aangaan met onze klanten zorgt voor een vruchtbare bodem om samen succesvol te zijn. De technologische wereld wordt steeds complexer, dus het is een logisch gevolg dat de behoefte aan een betrouwbare IT Business Partner groeit.”

Brug slaan tussen business, processen en apparatuur

Nick herkent zich in het verhaal van Sven: “Juist door kritische vragen te stellen en mensen aan het denken te zetten, zorgen we ervoor dat ze vooroplopen. Aan onze collega’s, ofwel aanjagers, de taak om continu te monitoren of de huidige IT-faciliteiten en -processen van een organisatie nog voldoen of dat de schoen gaat wringen. Vooroplopen doe je dus niet alleen door de juiste apparatuur in huis te halen, maar vooral door de brug te slaan tussen business, processen en apparatuur.”

Blijf gaan met Aces Direct

Een IT-partnership met Aces Direct brengt jouw organisatie non-stop in beweging. Ontdekken hoe dat er in de praktijk uitziet? Neem contact met ons op.


Blijf gaan podcast

Luister je liever dan je leest? Dat komt goed uit, Sven en Nick bespreken deze stelling (en nog veel meer) namelijk ook in onze podcast 'Blijf gaan'.

Deel op social media
  Feedback