Werken als Senior Accountmanager bij ACES Direct
Interview met Senior Accountmanager Michael van Outheusden

Interview met Senior Accountmanager Michael van Outheusden

Interview met Senior Accountmanager Michael van Outheusden

Ik kende ACES Direct al van mijn tijd bij Copaco. Ik sprak toen regelmatig Accountmanagers van ACES Direct en kreeg de indruk dat dit een leuke, informele en vlotte organisatie was. Weinig bureaucratie en iedereen benaderbaar daar hou ik van.

Michael van Outheusden
Hoe ziet jouw klantenset eruit?

Mijn klantenset bestaat uit zo'n 50 commerciële klanten met minstens 50 werkplekken. Ik mag door zo’n beetje heel Nederland bij mijn klanten uit verschillende sectoren langs.  

Tegen welke uitdagingen lopen jouw klanten aan en hoe ben jij hierin een partner voor hen?

Ondanks dat mijn klanten uit verschillende sectoren en delen van het land komen zie je vaak wel dezelfde problemen ontstaan. Dat zijn dingen als het on- en offboarden van nieuwe collega’s, op externe locatie’s werken en hoe organiseer je IT centraal voor meerdere vestigingen door het hele land. Het is dan de uitdaging om te kijken hoe je dat zo effectief mogelijk voor elkaar krijgt.

Hoe ziet een typische werkweek er voor jou uit?

Maandagochtend beginnen we met een 'weekly'vergadering, dan starten we de week: welke projecten lopen, wie gaat klanten bezoeken en wat ging er goed of minder goed vorige week. Gemiddeld ben ik 2-3 dagen op de weg bij klanten (in ideale situatie) of nu digitaal. 

Daarnaast is er altijd wel een ochtend of middag training door een fabrikant of intern. Ook het verwerken van zaken hoort erbij maar dat doe ik samen met de sales executive. Fijn dat er hulp is bij het opstellen van offertes, verwerken van orders en dat soort zaken. Alles bij elkaar verloopt zo’n week heel organisch, geen 9 tot 5 gevoel of typische 40-urige werkweek.

Kun je in 3 woorden de werksfeer bij ACES Direct omschrijven?

Informeel, direct , collegiaal 

Als je één ding moet kiezen wat je het meest waardeert aan ACES Direct. Wat is dat en waarom?

De mate van flexibiliteit. Dat uit zich in veel dingen. Je hebt de ruimte om je tijd zelf in te dele