Verbeter bedrijfsproductiviteit en efficiëntie met hoofdtelefoons
Verbeter productiviteit en efficiëntie met hoofdtelefoons

Verbeter productiviteit en efficiëntie met hoofdtelefoons

Verbeter productiviteit en efficiëntie met hoofdtelefoons

Tegenwoordig zijn we overal aan het werk, op het vliegveld, in een koffiezaak of misschien wel achterin de auto. Zo goed als iedereen heeft met de smartphone een minicomputer in de broekzak en werkt met een laptop, tablet of zelfs een hybride. Een van de elementen die we daarbij minder onder controle hebben: geluid.  

Het geluid om ons heen is vaak lastig te controleren. Toch is er een “simpele” oplossing om hier grip op te krijgen. Gebruikmaken van een koptelefoon. Een goede headset geeft u de mogelijkheid om op kantoor maar ook onderweg contact te leggen via de telefoon, een videochat of een conference call.  

Wat zijn de voordelen van een goede headset 

Handsfree mogelijkheden:  

Hoofdtelefoons bieden handsfree mogelijkheden terwijl u aan het bellen bent. Op die manier bent u minder gelimiteerd en kunt u bijvoorbeeld iets op uw computer doen, een document op uw bureau bewerken of deelnemen aan een gesprek tijdens een conferentie.  

Samenwerken met verschillend communicatie apparatuur: 

Laat al uw kanalen op één hoofdtelefoon binnenkomen. Op die manier hoeft u niet te switchen tussen een zakelijke telefoon, smartphone en software service, zoals Skype of Google Voice. 

Loop vrij rond 

Een draadloze koptelefoon maakt het mogelijk om op te staan van uw bureau en vrij te bewegen door het kantoor. Op die manier kunt u in gesprek blijven terwijl u een document weglegt, iets van de printer haalt of een collega om hulp vraagt.  

Autorijden: 

Een Bluetooth hoofdtelefoon geeft u de mogelijkheid onderweg actief te blijven. Zo kunt u op de weg op een veilige manier uw gesprekken beantwoorden en voeren. 

Hoe selecteert u de juiste koptelefoon 

Voor het vinden van de juiste koptelefoons zijn er een aantal opties. 

Maak zelf een selectie aan de hand van deze doe-het-zelf handleiding: 

  1. Welke audio communicatiemiddelen gebruiken u en uw medewerkers?  
    Gebruikt u zakelijke dect-telefoons, smartphones, een cloud-oplossing of een combinatie? Wanneer&n