Verbeter bedrijfsproductiviteit en efficiëntie met hoofdtelefoons
Verbeter productiviteit en efficiëntie met hoofdtelefoons

Verbeter productiviteit en efficiëntie met hoofdtelefoons

Verbeter productiviteit en efficiëntie met hoofdtelefoons

Tegenwoordig zijn we overal aan het werk, op het vliegveld, in een koffiezaak of misschien wel achterin de auto. Zo goed als iedereen heeft met de smartphone een minicomputer in de broekzak en werkt met een laptop, tablet of zelfs een hybride. Een van de elementen die we daarbij minder onder controle hebben: geluid.  

Het geluid om ons heen is vaak lastig te controleren. Toch is er een “simpele” oplossing om hier grip op te krijgen. Gebruikmaken van een koptelefoon. Een goede headset geeft u de mogelijkheid om op kantoor maar ook onderweg contact te leggen via de telefoon, een videochat of een conference call.  

Wat zijn de voordelen van een goede headset 

Handsfree mogelijkheden:  

Hoofdtelefoons bieden handsfree mogelijkheden terwijl u aan het bellen bent. Op die manier bent u minder gelimiteerd en kunt u bijvoorbeeld iets op uw computer doen, een document op uw bureau bewerken of deelnemen aan een gesprek tijdens een conferentie.  

Samenwerken met verschillend communicatie apparatuur: 

Laat al uw kanalen op één hoofdtelefoon binnenkomen. Op die manier hoeft u niet te switchen tussen een zakelijke telefoon, smartphone en software service, zoals Skype of Google Voice. 

Loop vrij rond 

Een draadloze koptelefoon maakt het mogelijk om op te staan van uw bureau en vrij te bewegen door het kantoor. Op die manier kunt u in gesprek blijven terwijl u een document weglegt, iets van de printer haalt of een collega om hulp vraagt.  

Autorijden: 

Een Bluetooth hoofdtelefoon geeft u de mogelijkheid onderweg actief te blijven. Zo kunt u op de weg op een veilige manier uw gesprekken beantwoorden en voeren. 

Hoe selecteert u de juiste koptelefoon 

Voor het vinden van de juiste koptelefoons zijn er een aantal opties. 

Maak zelf een selectie aan de hand van deze doe-het-zelf handleiding: 

 1. Welke audio communicatiemiddelen gebruiken u en uw medewerkers?  
  Gebruikt u zakelijke dect-telefoons, smartphones, een cloud-oplossing of een combinatie? Wanneer u enkel gebruik maakt van bureau telefoons, heeft u dan ook online trainingen of woont u webinars bij die geluid vergen?  

         Door deze vragen te stellen legt u bloot hoe veelzijdig uw hoofdtelefoon moet zijn. Moet deze bijvoorbeeld werken op meerdere apparaten - een die werkt met een bureau telefoon of             uw computer of smartphone – of een heeft u genoeg aan een standaard enkel-apparaat hoofdtelefoon. 

 1. Heeft u een draadloze of bedrade hoofdtelefoon nodig?  
  Is het voor u of collega’s nodig om op te staan van het bureau tijdens een telefoongesprek; of is het normaal om te zitten aan het bureau tijdens een telefoongesprek? 

 1. Waar belt u het meest? 
  Bent u veel onderweg, binnen en buiten het kantoor of thuis; of ben u normaliter op het kantoor? Evalueren hoe flexibel uw hoofdtelefoon moet zijn, helpt bij het maken van de juiste beslissing. Bijvoorbeeld: een Digital Enhanced Cordless Telecommunications (DECT) hoofdtelefoon is bedoeld voor enkel in het kantoor, maar maakt het mogelijk om binnen een straal van 100 meter van uw apparaat de hoofdtelefoon te gebruiken. Een Bluetooth hoofdtelefoon staat toe uw smartphone overal te gebruiken binnen een gelimiteerde straal van slechts 10 meter van uw apparaat. 

 1. Wat voor kantooromgeving heeft u?  
  Uw omgeving kan het type hoofdtelefoon die u wilt kiezen beïnvloeden. Werkt u in een privé kantoor, open werkplek of cabines? (Hoe hoog of laag zijn de muren van de cabines?). In een open kantooromgeving kunt u een noise-cancelling hoofdtelefoon verlangen om geluiden van de omgeving te blokkeren tegenover een telefoon op luidspreker welke beter is voor een privé kantoor.  

Optie 2: Neem contact op met ACES Direct 

ACES Direct is er om te helpen. Mail of bel ons. Samen helpen we u met het zoeken van de juiste hoofdtelefoon te vinden die bij uw organisatie past. 

Vergeet niet de accessoires of kabels die u nodig heeft voor verschillende functionaliteiten zoals: 

EHS kabel of HL-10 Lifter voor een draadloze hoofdtelefoon: Die in staat stelt om het telefonisch gesprek te controleren terwijl u weg bent van uw bureau. 

Geluidsprocessor, versterker, directe connectie of snelle ontkoppelkabel voor een bedrade enkel-apparaat hoofdtelefoon: Dan heeft u één van deze kabels nodig om uw bedrade hoofdtelefoon te verbinden met uw kantoortelefoon.   

 

 

ACES Direct heeft een rijk assortiment aan hoofdtelefoons. Momenteel raden wij de Jabra Evolve 75 en Pro 900 serie aan. Tot en met 31 december 2018 krijgt u op deze modellen tot € 35,- terug. Bekijk hier de actie. 

 

 

 

 

 

Deel op social media