Wie zijn nou die Aanjagers van Aces Direct - en wat heb jij eraan?

Wie zijn nou die Aanjagers van Aces Direct - en wat heb jij eraan?

Blijf gaan podcast

Luister je liever dan je leest? Dat komt goed uit, Melanie en Bart bespreken deze stelling (en nog veel meer) namelijk ook in onze podcast 'Blijf gaan'.

Wie zijn nou die Aanjagers van Aces Direct - en wat heb jij eraan?

Bij Aces Direct barst het van de Aanjagers. Op zoek naar slimme oplossingen om organisaties voorop te laten lopen. Maar wat kenmerkt nu zo’n Aanjager? En wat heb je er als organisatie aan? Melanie van Lee en Bart Klaassen van Aces Direct praten je bij.

Melanie is Senior Bid Manager en Bart is Commercieel Directeur bij Aces Direct. De twee uitgelezen kandidaten om eens dieper in te gaan op wie die Aanjagers nu precies zijn. En vooral: hoe ze jouw organisatie voorop laten lopen. 

Een Aanjager gaat voor de tien

“De Aanjager is een apart slag volk”, begint Bart. “Gedreven, ambitieus, met een duidelijke visie en een tikkeltje eigenwijs. In het bezit van de kernwaarden van Aces Direct: groei, co-creatie en ownership. En vooral ook met de passie om vooruit te komen. Als je dat in je hebt, ben je een echte Aanjager.” Melanie herkent zich daarin: “Als Aanjager wil je continu het beste uit jezelf én je team halen. Je kijkt: waar kunnen we groeien, verbeteren, optimaal inspelen op de behoeften en wensen van de klant? Een Aanjager neemt geen genoegen met een negen, maar gaat altijd voor de tien.”

Nieuwe kennis binnen jouw organisatie

Vanuit Aces Direct wordt de focus op continue ontwikkeling gestimuleerd. “Je kunt opleidingen volgen, certificeringstrajecten ingaan of laagdrempeliger aan de slag met seminars en workshops”, vertelt Melanie. “Als je bij Aces Direct niet bezig bent met je ontwikkeling, krijg je daar echt vragen over.” Bart maakt de doorvertaling naar het voordeel voor de klant:

“Het zit in de natuur van onze Aanjagers om zich te blijven uitdagen en ontwikkelen. Die nieuw opgedane kennis brengen ze ook mee naar jouw organisatie. Steeds weer wordt er gekeken of we onze klanten over een nieuwe as vooruit kunnen helpen. Dát is het echte aanjagen.”

Naast je aan tafel

De Aanjagers zijn dan ook de belangrijkste toegevoegde waarde van Aces Direct. “Wij zijn stuk voor stuk oprecht geïnteresseerd in wie de klant is”, zegt Bart. “Wat is jouw dna? Wat zijn je doelen? En wat is je stip op de horizon? Vanuit die kennis komen we niet tegenover je, maar naast je aan tafel zitten. Samen kijken we hoe we processen nog optimaler kunnen inrichten met behulp van IT.”

Het draait om de mens

“Je kunt hele mooie oplossingen bouwen, de nieuwste hardware en beste IT leveren, maar zonder de juiste mensen ben je niets waard”, vervolgt Bart. “Het menselijke aspect maakt de relatie én voegt de kennis toe om een oplossing nog beter te maken voor een klant. ”Collega Melanie vult hem aan: “Alleen met een goed team kun je goede resultaten behalen. Bij Aces Direct wordt vertrouwen in elkaar gestimuleerd en krijgt iedereen de ruimte om te doen waar-ie goed in is.”

Branchekennis én de klik

Voor iedere klant van Aces Direct wordt er op maat een team van Aanjagers samengesteld. “Jij hebt bepaalde uitdagingen of een vraagstuk. Wij sluiten daar de best passende specialisten op aan”, legt Bart uit. Melanie vult hem aan: “Naast specifieke branchekennis kijken we ook altijd naar de persoonlijkheden binnen een team. Er moet een logische klik met elkaar en in het bijzonder met de klant zijn.”

Blijf bij je leest

Met Aces Direct als IT Business Partner ben je er in alle gevallen van verzekerd dat de juiste IT-specialisten bij je aan tafel zitten. “Vanuit Aces Direct blijven we altijd dicht bij onze leest”, zegt Bart. “Wij doen datgene waar we heel goed in zijn. Is iets niet onze expertise? Dan schuiven we een van de gespecialiseerde partners uit ons ecosysteem aan. Waarbij wij natuurlijk wel aangehaakt blijven. Zo kunnen we voldoen aan alle behoeften van de klant.”

Inspelen op behoeften

Door een IT-partnership met Aces Direct word je als organisatie steeds weer uitgedaagd en blijf je gaan. “Hoe beter wij onze klanten kennen, hoe beter we kunnen inspelen op hun behoeften en hoe beter we ze voorop kunnen laten lopen”, zegt Melanie enthousiast. Bart: “Ben je als ondernemer of IT-manager nieuwsgierig geworden? Dan maken we graag uitgebreid kennis met je!”

Blijf gaan met Aces Direct

Een IT-partnership met Aces Direct brengt jouw organisatie non-stop in beweging. Ontdekken hoe dat er in de praktijk uitziet? Neem contact met ons op.

Blijf gaan podcast

Luister je liever dan je leest? Dat komt goed uit, Melanie en Bart bespreken deze stelling (en nog veel meer) namelijk ook in onze podcast 'Blijf gaan'.

Deel op social media
  Feedback