IT voor educatie | Aces Direct

IT voor Educatie

IT voor Educatie

Als onderwijsinstelling wil je IT-middelen zó inzetten dat ze van meerwaarde zijn voor je primaire proces: lesgeven. Aces Direct ondersteunt je met oplossingen die passen op basisscholen, VO, MBO, HO en WO instellingen. Jij concentreert je op het onderwijs; Aces Direct helpt je innoveren, brengt kennis in je organisatie en zorgt voor een betrouwbare IT-omgeving.

Innovatie voor iedere school

Samen met onze specialisten nemen we je mee in de IT wereld binnen het onderwijs. Op welke manieren kan je, je onderwijsinstelling verrijken? En hoe kunnen wij je daarmee helpen? Denk aan werken met tablets via Mobile Device Management (MDM) en het Device Enrollment Program (DEP). Maar ook de overstap naar de cloud en een paperless office.

21e eeuwse vaardigheden

Door technologische ontwikkelingen en digitalisering verandert de maatschappij van een industriële naar een kennis- en netwerksamenleving. 21e eeuwse vaardigheden, of 21st century skills, zijn competenties die leerlingen nodig hebben om succesvol deel te nemen in de maatschappij van de toekomst. Aces Direct helpt je de koppeling te maken tussen de nieuwste technologische ontwikkelingen en jouw lesprogramma.

Een kantoor met minder papier maakt vergaderingen eenvoudiger. Data is veiliger en we sparen het milieu.
Schoolbesturen besparen niet alleen tijd, maar ook geld.

-Robin Verelst | Solution Advisor Software


Kosten reduceren

Onderwijsinstellingen moeten steeds meer kunnen met minder middelen. Aces Direct help je zo effectief mogelijk met jouw IT-producten omgaan. Al bij de aanschaf reduceren wij je kosten door een elektronische inkoopkoppeling en heldere afspraken over (geclusterde) facturatie en/of financiering.

Een servicecontract zorgt voor continuïteit en helpt je bij het vermijden van onverwachte kosten. Als het tijd wordt om apparatuur buiten gebruik te stellen, zorgen wij voor inruil en verantwoorde -dataveilige- recycling.

Wij verlagen je beheerlast rond ingebruikname, bijvoorbeeld door markering, asset management en imaging te verzorgen. Zo zorgen wij dat alle systemen goed voor je worden geregistreerd.

  • Elektronische inkoopkoppeling
  • Heldere afspraken over facturatie/financiering
  • Verlaagde beheerlast
  • Geen onverwachte kosten


Betrouwbaar, duurzaam en verantwoordelijk

Samen kijken we hoe we energieverbruik terug kunnen dringen, CO2 compenseren of verantwoord recylen. Aces Direct is gecertificeerd voor de MVO Prestatieladder niveau 3, uitzonderlijk in onze branche. We doen niet alleen zaken met aandacht voor jou, maar ook met aandacht voor de maatschappij.

  Feedback