Team Industrie | Voorstellen | Aces Direct

Voorstellen | Team industrie

Voorstellen | Team industrie

Bij ACES Direct hebben wij branchespecialisatie hoog in het vaandel staan. Niet voor niets hebben wij enkele jaren geleden besloten om vanuit onze jarenlange kennis en ervaring met onze klanten uit de maakindustrie een toegewijd team op te richten. Een team met Account Managers die weten wat er in jouw branche speelt. Maak kennis met Mike, Jasper en Luuk van team industrie!

Mike Fransen

Ik werk al ruim 5 jaar als Key Accountmanager bij ACES Direct. Niet alleen ben ik aanvoerder binnen team industrie, tevens ben ik specialist op het gebied van OEM oplossingen.

Naast mijn werkzaamheden ben ik een fanatiek drummer/muzikant. Als ik niet op de bühne sta kun je mij vinden op een racefiets of met vrienden op de tennisbaan.

Het hoogtepunt binnen mijn vakgebied is de erkenning die wij hebben gekregen vanuit HPE, als OEM Integrator of the Year. Mijn klanten kunnen van mij een passie voor IT en expertise over de branche verwachten. Samen innoveren is de sleutel tot succes.

e. mike.fransen@acesdirect.nl
t. 013 762 18 86 / 06 54 67 34 25

Jasper Blom

Als Senior Accountmanager binnen team industrie ben ik ondertussen alweer bijna 3 jaar werkzaam bij ACES Direct. Ik krijg energie van de projecten die ik samen met onze klanten en partners voor elkaar krijg.

In mijn vrije tijd kan ik samen met mijn vriendin en 2 dochters genieten van het bourgondische leven. Je maakt mij blij met lekker eten en drinken, maar vooral gezelligheid

Mijn klanten hebben aan mij een goede sparringspartner. Handel is leuk. Maar het is voor mij pas echt geslaagd als we gezamenlijk kunnen terugkijken op een succesvol verlopen project met uiteraard de beste oplossing voor hun uitdagingen.

e. jasper.blom@acesdirect.nl
t. 013 762 18 84 / 06 83 70 03 15

Luuk van Erve

Door focus te hebben op één specifieke branche maakt het mijn werk als Account Manager een stuk leuker. In de 2 jaar dat ik binnen team industrie werkzaam ben heb ik al veel kennis en ervaring kunnen opdoen.

Buiten mijn werk bij ACES Direct hou ik van muziek maken, theater en pretparken. Maar zoals een bourgondische Brabander betaamd maak je mij ook blij met een goed biertje op z'n tijd.

Ik denk graag met mijn klanten mee, in zowel alledaagse of juist complexe vraagstukken. Mijn kracht is dat ik aan een half woord van de klant genoeg heb om ervoor te zorgen dat de juiste personen en/of partijen bij de klant aan tafel komen voor de beste oplossing.

e. luuk.van.erve@acesdirect.nl
t. 013 762 18 30 / 06 22 24 24 84

  Feedback