IT voor OEM | Aces Direct

IT voor OEM

IT voor OEM

Wij ondersteunen klanten al een aantal jaar met speciale wensen op het gebied van OEM hard- en software. De ervaring, inzichten en kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, brachten ons tot de conclusie dat een apart label de juiste focus aanbrengt. OEM is als vakgebied te belangrijk om het ‘erbij te doen’. Daarom hebben we een label gelanceerd dat zich volledig focust op gedegen OEM implementaties. Uiteraard met de volledige support vanuit Aces Direct.

Y.O.T. logo

Wij zijn Your OEM Team. Werken met ons voelt als samenwerken met collega’s.


IT voor OEM; Operational Technology is leidend. Een oplossing is alleen een oplossing als de eindgebruiker dat zo ervaart.

Jij richt je op jouw kernactiviteiten. Wij zorgen voor je subsystemen. Wie vertrouw jij met je intellectuele eigendom? En met het waarmaken van de verwachtingen van je klanten?

Schakel ons in voor oplossingen die de maximale prestaties, zekerheid en uptime bieden. Onder extreme omstandigheden of in complexe omgevingen. Gemaakt met de expertise die voor jou niet zinvol is om in-house te hebben, maar wel bepalend voor een voorsprong op de concurrentie.

Zonder verrassingen. Maar met maximale duidelijkheid over onderhoud, updates en de vervangbaarheid van componenten. We werken samen met gerenommeerde merken als HP, HPE en Microsoft en bieden toegang tot hun exclusieve OEM programma’s en -producten.

Wij zijn Your OEM Team. Werken met ons voelt als samenwerken met collega’s.


OEM is een vakgebied.

Een specialisme. Het is zoveel meer dan een stapje in een (productie)proces. Want een goede implementatie maakt je eindproduct beter. En zorgt dat dat zo blijft. Omdat er bij problemen al van tevoren is nagedacht over backups en oplossingen. Een goede OEM strategie zorgt ervoor dat je investering rendeert, je klanten tevreden zijn en je servicemensen niet vaker dan strikt noodzakelijk hoeven in te grijpen.

Veel OEM implementatie is maatwerk. Enkele voorbeelden van oplossingen waarin wij een onderscheidende rol kunnen spelen:

  • Video Surveillance systemen
  • Meet- en kalibratiesystemen
  • Weer-georiënteerde OEM oplossingen
  • PLC-systemen
  • MDO applications (multi disciplinair overleg)
  • Virtueel OEM-en
  • AI-implementatie
OEM oplossingen

Meer informatie?

Isabelle van Aarle

Business Developer OEMt.013 762 18 93
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Feedback