Overheid en IT | Aces Direct

IT voor Overheid

IT voor Overheid

IT ontwikkelingen kunnen je processen versnellen, verbeteren en je kosten omlaag brengen. Maar ontwikkelingen op het gebied van IT brengen ook vraagstukken met zich mee voor jouw overheidsinstelling. Hoe ga je daar mee om? Onze overheidsspecialisten kennen de weg en gidsen jouw organisatie door het IT-landschap.

Waar kunnen wij je onder andere mee helpen?

  • Efficiënter vergaderen
  • Migratie naar altijd en overal kunnen werken
  • Je data en die van burgers beschermen
  • Kosten reduceren door slim gebruik van IT-middelen
  • De invulling van maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Adviseren in het aanbestedingsproces

Altijd en overal kunnen werken

Steeds meer ambtenaren hebben een laptop, tablet of smartphone waarmee ze overal en altijd aan de slag kunnen. Zo hebben ze altijd hun agenda en e-mail op zak. Maar het zorgt ook voor veiligheidsrisico’s.


Security op alle niveaus

Een moderne ICT infrastructuur bestaat uit diverse lagen die beveiligd moeten worden. Elke laag staat bloot aan specifieke risico’s. Er zijn allerlei security oplossingen in de markt om deze te adresseren.


Papierloos vergaderen

Duren vergaderingen vaak lang vanwege randzaken? Het kan eenvoudiger en sneller. Met jouw mobiele apparaat kan je eenvoudig papierloos vergaderen. Een nieuwe manier van vergaderen die ook bij gemeenten populair is omdat het een veilig en milieuvriendelijk alternatief is.

Wij helpen je graag met bovenstaande problemen.
Samen met onze experts kijken we naar jouw situatie en komen we met een passende oplossing.
Neem contact op
voor meer informatie.

Door het maken van gebruikersprofielen breng je de behoeftes van jouw gebruikers goed in kaart.
Hierdoor kan je differentiëren in producten en zo inkoopvoordeel realiseren.


Kosten reduceren

Al bij de aanschaf reduceren wij je kosten door een elektronische inkoopkoppeling en heldere afspraken over (geclusterde) facturatie en/of financiering.

Wij verlagen je beheerlast rond ingebruikname, bijvoorbeeld door markering, asset management en imaging te verzorgen. Zo zorgen wij dat alle systemen goed voor je worden geregistreerd. Een servicecontract zorgt voor continuïteit en helpt je bij het vermijden van onverwachte kosten. Als het tijd wordt om apparatuur buiten gebruik te stellen, zorgen wij voor inruil en verantwoorde -dataveilige- recycling

  • Geen onverwachte kosten
  • Heldere afspraken over facturatie/financiering
  • Elektronische inkoopkoppeling
  • Verlaagde beheerlast


Verantwoordelijk en duurzaam

Steeds meer organisaties kijken niet alleen naar binnen maar zijn ook met de wereld om hen heen bezig. Aces Direct is gecertificeerd voor de MVO Prestatieladder niveau 3, uitzonderlijk in onze branche. Die ervaring nemen we graag mee naar jouw organisatie. Samen kijken we hoe we energieverbruik kunnen terugdringen door middel van bijvoorbeeld verantwoord recyclen of CO2 compenseren. We doen niet alleen zaken met aandacht voor jou, maar ook met aandacht voor de maatschappij.

Meer informatie?

Jeroen Keuter

Senior Accountmanagert.013 762 18 75
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Feedback