Kantcase Björn Borg | ACES Direct

Björn Borg & ACES Direct

Björn Borg & ACES Direct

Björn Borg is een klinkende naam als het gaat om tennis en de laatste jaren vooral ook als het gaat om mode. Björn Borg heeft een visie die uitstekend past bij de oorsprong van het merk: wereldkampioen worden op het gebied van ondergoed. In de Benelux distribueert Björn Borg zijn producten via kantoren in Amsterdam, Tilburg en Antwerpen. Om de complexe IT omgeving klaar te stomen tot kampioen is Björn Borg aan de slag gegaan met ACES Direct.

IT manager Marc Teurlings vertelt: “Ons bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid en daardoor ontstonden veel wensen op IT gebied. Ons ERP systeem Navision was toe aan een upgrade naar SQL en we kregen behoefte aan een snelle fall-back bij uitval van hardware. Daarnaast kwamen ook data replicatie en virtualisatie op de agenda. Een interessante lijst met wensen dus!”

Teurlings stelde een continuïteitsplan op en klopte daarmee aan bij ACES Direct. “Onze vaste contactpersoon, Mark Sheridan, nam het hele plan met me door. Als sparringpartner stelde hij kritische vragen en woog voor- en nadelen nauwkeurig af. Dat resulteerde in een perfect advies, voorzien van een goede prijs.” Toch wilde Teurlings de geboden oplossing graag in de praktijk zien. Lips Capital Group toonde zich bereid de praktische toepassing van de HP Lefthand SAN oplossing en XenServer van Citrix te tonen. Teurlings: “Hun IT manager maakte me echt enthousiast toen hij hun systeem liet zien. Het is uitstekend beheersbaar, stabiel en betrouwbaar. Ook veiligheid van data opslag is voor ons erg belangrijk.

Uiteindelijk viel de keuze op HP Lefthand SAN P4300: een storage oplossing voor database-, e-mail- en virtuele servers. Het systeem is dankzij het pay-as-you-grow prijsmodel perfect voor een organisatie die verwacht in te toekomst te groeien. Voor server virtualisatie wordt Citrix XenServer ingezet.

Teurlings: “De samenwerking met ACES Direct verliep vlekkeloos. Dat had ik ook niet anders verwacht want we werken al heel lang samen. Toen Tom Coehorst in een ver verleden vanaf zijn zolderkamer zijn bedrijf opstartte, kwam ik al over de vloer als klant. Na al die jaren ken je elkaar door en door en weet je dat je elkaar kunt vertrouwen. Af en toe vraag ik een offerte aan bij een concurrent, maar toch kom ik altijd weer bij ACES terug. Ze bieden gewoon het beste advies en de interessantste prijzen!”

  Feedback