ACES Direct Experience IT kennisevent voor zorg, educatie & overheid | Aces Direct

ACES Direct Experience IT kennisevent voor zorg, educatie & overheid

Karin van Rooij

Marketeer t. 013 762 18 81
Contactformulier

ACES Direct Experience IT kennisevent voor zorg, educatie & overheid

26-04-2016 - Op dinsdag 24 mei 2016 organiseert ACES Direct in het Efteling hotel een kennisevent voor IT professionals die werkzaam zijn bij overheids-, zorg- en onderwijsinstellingen. Op deze dag komen actuele thema's, IT-uitdagingen en unieke IT-oplossingen voor deze sectoren aan de orde. Zowel fabrikanten als onze solutionspecialisten gaan deze dag graag het gesprek met u aan. Ook zullen onze eigen Account Managers deze dag uiteraard aanwezig zijn.

Zorg, overheid en educatie
Als overheids- zorg- of onderwijsinstelling wilt u IT-middelen zó inzetten dat ze van meerwaarde zijn voor uw primaire activiteiten. ACES Direct ondersteunt u met IT-oplossingen en IT-diensten die passen bij uw organisatie. Deze dag kunt u daarmee kennis maken. Enkele onderwerpen die aan bod zullen komen zijn de nieuwe werkplek in de zorg, de inzet van 21st century skills binnen het onderwijs, en voorkom datalekken, beveilig uw omgeving. Het uitgebreide programma van de kennissessies voor uw sector en de inschrijfbutton vindt u onderaan deze pagina.

Datum
Dinsdag 24 mei 2016

Tijdstip
09:00 uur – 17:30 uur

Waar
Efteling Hotel
Horst 31
5171 RA Kaatsheuvel

Programma

09:00 - 10:00

Ontvangst

10:00 - 10:15

Welkom – Jeroen Stabel – Solutions manager – ACES Direct

10:15 - 11:00

De werkplek van de toekomst Spreker: Jan - Willem Smit – Solution Advisor Cloud – ACES Direct

Meer info over Jan-Willem

In deze sessie neemt Jan-Willem Smit u mee naar de werkplek van de toekomst. Hoe werken we straks? Wordt alles een app? Wordt alles touch, 3D of misschien wel virtueel? Hij staat stil bij de invloed van de medewerker op de werkplek en andersom. Welke rol speelt software en hardware hierbij? Jan-Willem neemt u mee op zijn kijk op de toekomst.

11:00 - 11:15

Pauze

11:15 - 12:00

Ruud Veltenaar

Meer info over Ruud

Ruud is trendwatcher, filosoof en friskijker. Als internationaal trendwatcher verschaft hij duidelijkheid over de toekomst en biedt hij hoop op een betere wereld. Zijn keynotes over trends en ontwikkelingen, disruptieve technologie en de toekomst van 15 sectoren zijn actueel, inspirerend, confronterend en een unieke belevenis. In deze sessie neemt hij u mee in een blik op de toekomst van de sectoren onderwijs, zorg en overheid.

12:00 - 13:30

Lunch + Beursvloer

Op de beursvloer kunt u onder het genot van een geheel verzorgde lunch stands bezoeken waarbij fabrikanten hun specifieke oplossingen en producten nader toelichten.

13:30 - 15:30

Kennissessies overheid, zorg en educatie

In verschillende kennissessies zullen fabrikanten en onze Solution Advisors dieper ingaan op IT-uitdagingen en IT-oplossingen binnen uw branche. Deze vinden plaats in drie afzonderlijke ruimtes.

Zie de verdere invulling hiervan in het uitgebreide programma voor uw branche.

15:30 - 16:30

Klantgericht WILLEN ZIJN, een andere manier van denken! Van product denken naar concept denken

Spreker: Frans Goenee – Concept- en inspiratiemanager – Efteling

Frans neemt u mee naar het verleden, het heden en de toekomst van de Efteling. U wordt geïnformeerd over de veranderingen die de Efteling in de loop der jaren heeft doorlopen. Van product denken naar concept denken staat hierbij centraal.

16:30 - 17:30

Afsluiting + borrel

Kennis zorgKennis educatiekennis overheid

Nog niet ingeschreven? Dit unieke event voor uw segment mag u niet missen! Inschrijven kan via onderstaande button.

We zien u graag op dinsdag 24 mei in het Efteling Hotel.

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze contactpersoon.

  Feedback