ACES Direct Experince | Aces Direct

ACES Direct Experience: via de toekomst naar het heden en terug

ACES Direct Experience: via de toekomst naar het heden en terug

Karin van Rooij

Marketeer t. 013 762 18 81
Contactformulier

Tilburg, 01-06-2016 - Het Efteling hotel was dinsdag 24 mei het toneel voor de eerste ACES Direct Experience. ICT managers, netwerkbeheerders en ICT coördinatoren die werkzaam zijn bij overheids-, zorg- en onderwijsinstellingen maakten deze dag kennis met nieuwe manieren van werken en denken. ACES Direct organiseerde deze dag samen met fabrikanten, die op de beursvloer en in verdiepende kennissessies het gesprek aangingen met de deelnemers over hun IT-uitdagingen.

Werkplek van de toekomst
Tijdens de eerste plenaire sessie in de ochtend nam Solution Advisor Cloud, Jan-Willem Smit, de aanwezigen mee naar de werkplek van de toekomst. Hij stond stil bij de invloed van de medewerker op de werkplek. Welke rol spelen hard- en software hierin?

Friskijken naar een disruptieve toekomst
Ook opvolger Ruud Veltenaar keek in het koffiedik. Vanuit zijn visie als: filosoof, trendwatcher en zelfbenoemd friskijker besprak hij een in zijn ogen disruptieve toekomst. In de keynote sprak hij met aanwezigen over het leven in een tijd van diepgaande verandering en ontwrichting. Als trendwatcher-filosoof verschafte hij op zijn eigen manier duidelijkheid over de impact van exponentiële technologie en de toekomst van overheids- zorg- en onderwijsinstellingen.

Waar lopen organisaties tegenaan?
Na de beursvloer en lunch, waar men kennis kon maken met de branche gerelateerde oplossingen en producten van fabrikanten, werd er dieper ingegaan op specifieke problemen en situaties binnen organisaties. Benieuwd naar een aantal inzichten? Bekijk dan de presentaties.

ACES Direct wil alle aanwezigen, sprekers en partners bedanken voor de geslaagde dag. Wij hopen dat jullie net als ons genoten hebben van de interessante, leuke en leerzame dag. Bekijk ons foto-overzicht voor een impressie van deze dag.

Deze dag gemist? Maar wilt u meer weten over de besproken oplossingen? Een presentatie die hier niet gedeeld is ontvangen? Of een verdiepingssessie bij u op locatie ontvangen? Neem dan zeker contact op met uw Account Manager of onze contactpersoon.

We zien u graag volgend jaar weer terug.

presentatie
auto

  Feedback