Golfdag 2016 | Aces Direct

ACES Direct golfdag 2016

ACES Direct golfdag 2016

Tilburg, 07-07-2016 - Kennis delen en een persoonlijke klik.Tijdens de 10-jarige jubileum editie van de ACES Direct golfdag werd wederom bewezen dat ontspannen, plezier en kennis opdoen prima samen gaan!

Het thema van de dag was: “De werkplek van de toekomst”. Hoe kijkt bijvoorbeeld Microsoft tegen onze toekomst aan? Welke rol ligt daar voor technologie en hoe gaan we dat toepassen? Volgens Michel Bouman van Microsoft legt het bedrijf de focus niet op technologie maar op mensen. Microsoft wil mensen de mogelijkheid bieden om zoveel mogelijk uit hun leven te halen. Het bedrijf ontwikkelt Augmented Reality tools zoals Hololens om die droom een realiteit te maken. Een droom die volgens Michel steeds dichterbij komt.

Mobility: one device to rule them all
Ruben Raadsheer liet namens HP zien dat smartphones steeds meer het centrum van technische ontwikkelingen zijn. Mobility wordt steeds vaker als sleutelwoord genoemd voor het werken van de toekomst. Niet alleen de bedrijven maar ook onze en uw collega’s stellen hogere eisen aan hun werkmiddelen en werkplekken. We moeten en willen op elke locatie probleemloos kunnen werken. Mede door die ontwikkelingen introduceert HP de Elite X3. Een apparaat wat niet alleen uw tablet kan vervangen maar ook als laptop of desktop werkt. Of zoals Ruben zegt: “The one device that’s every device”.

Veeam Availability Suite icm Cloud Connect: doorbreek datagrenzen
Ook Veeam is op hun eigen manier met mobility bezig. Mobility van data. Veeam’s Jan van Leuken nam de aanwezigen mee in de wereld van de Veeam Availability Suite. Moderne datacenters worden volgens Jan tegenwoordig niet meer begrensd of beperkt door de vier muren rondom het datacenter. IT-investeringen in servervirtualisatie, moderne opslag en de cloud moeten daarom optimaal benut worden. Veeam Availability Suite icm Cloud Connect biedt alles wat u nodig hebt om uw VMware vSphere- en Microsoft Hyper-V-omgevingen op een betrouwbare wijze te beschermen en beheren.

De postmoderne aftocht van de industriële revolutie
De laatste gastspreker Ruud Veltenaar stelde in zijn ‘inspiriment’ dat er een wereldwijde revolutie gaande is. Bedrijven en instituten gooien volgens de trendwatcher en filosoof massaal het roer om. Hij noemde het tijdens zijn presentatie ‘de postmoderne aftocht van de industriële revolutie’. Maar wat is de oplossing dan? Volgens Ruud ligt die nergens binnen ons huidige systeem. Hij sprak over een nieuw type leiderschap. Een leiderschap met een ‘wisdom factor’. Een leiderschap dat beschikbaar is voor iedereen. Ongeacht wat je doet en waar je werkt. Alle deelnemers kunnen een kopie van de presentatie van Ruud aanvragen via zijn website.

ACES Direct wil alle aanwezigen, sprekers en partners bedanken voor de geslaagde dag. Wij hopen dat jullie net als wij genoten hebben van de interessante, sportieve en leerzame dag. Like onze Facebook pagina en kijk daar onze foto impressie van de dag. Wilt u alle foto's bekijken en eventueel downloaden, gebruik dan deze link van onze partner Dropbox.

De ACES Direct golfdag gemist en wilt u meer weten over de besproken oplossingen? Of wilt u een verdiepingssessie bij u op locatie ontvangen? Neem dan zeker contact op met uw Account Manager!

We zien u graag volgend jaar weer terug!

Golfdag 2016 golfdag Golfbal

Sponsoren

sponsoren

  Feedback