AFAS Tennis Classics 2012 | Aces Direct

AFAS Tennis Classics 2012

AFAS Tennis Classics 2012

Apeldoorn, 6 oktober 2012 - Ook dit jaar was ACES Direct van de partij bij de AFAS Tennis Classics. Op de zaterdagavond konden we meer dan 70 gasten verwelkomen in onze VIP ruimte om lekker te genieten van hapjes, drankjes en goede gesprekken. Het is ieder jaar een gezellige bijeenkomst waarin onze Account Managers praten met hun klanten over andere zaken dan zaken doen. Zo leer je elkaar beter kennen en ontstaat er ook meer begrip voor elkaar.

Omnisport Apeldoorn werd voor een tweede keer van fietsbaan omgebouwd tot tennisbaan. Bijzonder om te zien dat een deel uit de ovaal gehaald wordt om de VIP gasten op de tribunes plaats te laten nemen. Ineens stonden Paul Haarhuis en Andrei Medvedev in de VIP box van ACES Direct. De heren hebben met onze gasten gesproken over tennis en wat ze nu bezighoudt. Tegenover onze VIP box was een aparte hoek voor de grote internationale tennishelden. Er konden dus mooie foto's genomen worden door onze gasten.

Jacco Eltingh vertelde in een gesprek dat hij last had van zijn knie, omdat hij die verdraaid had tijdens de oefenwedstrijd. Zondag was daar in de finale wedstrijd met Richard Kraijcek niets meer van te merken. Hij heeft met 4-6/ 3-6 gewonnen van Kraijcek. Naast het fanatisme van de wedstrijd is natuurlijk de dubbel met Mansour Bahrami een hoogtepunt van de avond. Het gaf ons voldoening toen onze gasten na de laatste wedstrijd nog even bleven voor een afzakkertje en ons bedankten voor een fijne avond.

Meer informatie en foto's van de AFAS Tennis Classics 2012: ftp.acesdirect.nl
Username: afas2012
Password: afas2012
  Feedback