AFAS Tennis Classics 2011 | Aces Direct

AFAS Tennis Classics 2011

AFAS Tennis Classics 2011

Apeldoorn, 8 oktober 2011 - Twee dagen van top tennis en fun! ACES Direct en bijna 100 gasten hebben twee heerlijke dagen kunnen genieten van het hoge tennisniveau van de oude top spelers als Lendl, Edberg, Kraijcek en Mansour Bahrami. Hij blijft een (komisch) tennisfenomeen. Ook Kraijcek probeerde de komiek te zijn, maar gelukkig heeft hij meer verstand van tennis.

We mochten onze gasten in een eigen VIP ruimte ontvangen en op zaterdag hadden we zelfs twee ruimtes. Geen overbodige luxe gezien het aantal tennisliefhebbers. Ook dit jaar was alles weer top georganiseerd. Er gingen zelfs geluiden dat de locatie Omnisport in Apeldoorn beter is dan het sportpark Genneper parken in Eindhoven. De enige uitdaging bleek op vrijdag bij het VIP parkeren. Blijkbaar voelden veel mensen zich een VIP, waardoor het parkeren voor onze gasten lastig was. Toch hebben zij heel positief gereageerd op dit evenement. Naast mooie wedstrijden was er gezelligheid met leuke gesprekken en meer dan genoeg te eten en te drinken.

Door ACES Direct was een prijsvraag opgezet: "Schat het juiste totaal aan prijzengeld in Euro's van de spelers line-up van de AFAS Tennis Classics." De reacties op deze vraag waren leuk en veel mensen hebben dan ook meegedaan met de prijsvraag. Helaas had niemand het juiste antwoord geraden, dus hebben we voor beide dagen een winnaar uitgeroepen die het dichtst bij het juiste antwoord in de buurt zat.

Winnaar vrijdag: Saskia van Rumt van AGA Adviesgroep Amsterdam
Winnaar zaterdag: Maarten Mutsaers van DORMA Nederland

Deze 2 winnaars hebben een iPad 2 gewonnen!

ACES Direct wil haar gasten bedanken voor de aanwezigheid op dit top tennis event. Ook wij als organisatie hebben twee gezellige dagen gehad.

Alle foto's van de AFAS Tennis Classics 2011: ftp.acesdirect.nl
Username: afas2011
Password: afas2011

  Feedback