Amstel Gold Race 2013 | Aces Direct

Amstel Gold Race 2013

Amstel Gold Race 2013

15 april 2013 - Op zondag 14 april is ACES Direct met verschillende relaties naar Maastricht gereden om in een volgwagen de Amstel Gold Race bij te wonen. Een van de gasten was Harry van Os, oprichter van Netwerk Brabant. Hij vertelt over deze bijzondere dag.

"Na een bezoekje aan de pitstop waar we kennis maakten met mensen van het Blanco Procycling team, werden we voorgesteld aan onze begeleider Mark van de Camp en zijn stagiair Sander Kruis. We namen plaats in de volgwagen voorzien van allerlei technische snufjes, zodat we zowel de marathon van Rotterdam, de voetbalwedstrijd Ajax-PSV en de koers konden volgen! Heerlijke versnaperingen in de lunchboxen van Van der Valk werden ons aangereikt door Sander onze persoonlijke verzorger en lijfwacht.

Aangekomen bij de start op het Vrijthof werden we door Jeroen Huijbregts van ACES Direct uitgenodigd voor de koffie. Na een bezoek aan het rennerskwartier waar we werden voorgesteld aan dhr. Plugge, directeur Blanco Procycling team, en zijn rechterhand Erik Dekker, een van Nederlands bekendste wielrenners, namen we weer plaats in de volgwagen. Het spel kon beginnen! Een geoliede organisatie, geoliede renners en materiaal brachten ons een schouwspel om te watertanden. Als ondernemers dit als voorbeeld zouden nemen, zou het in Nederland economisch weer voor de wind gaan en niet in een chasse patate met landen zoals Duitsland belanden. Met Mark achter het stuur, die met zijn rijstijl ook een zeer bekwaam ralleycoureur zou kunnen zijn, vlogen wij over het parcours. Af en toe een weesgegroetje en een twittertje naar het thuisfront dat we nog steeds in leven waren, beleefden wij de dag van ons leven.

Een spannende wedstrijd en formidabele inspanningen van wereldklasse renners maakten ons jaren jonger. De latere winnaar Roman Kreuzinger beantwoordde juist wat wij in ondernemers ook graag zien: niet afwachten, maar aanvallen en risico nemen. Na een zeer enerverende dag namen we om 18.00 uur plaats in onze Mercedeskoets die ons weer veilig en zeer comfortabel thuis bracht.

Wij van Netwerk Brabant bedanken hierbij onze gastheren van ACES Direct, Blanco Procycling team en alle mensen die hieraan hebben meegewerkt. Ook bedanken wij onze gasten en Ruttchen Automotive B.V. voor deze fantastische dag! Wij zouden voor zo'n ervaring een week vakantie over hebben. Dank dank dank!"

Harry van Os
Netwerk Brabant

  Feedback