Geslaagde Bedrijvenronde Hart van Brabant | Aces Direct

Geslaagde Bedrijvenronde Hart van Brabant voor ACES Direct

Geslaagde Bedrijvenronde Hart van Brabant voor ACES Direct

Niet alleen het weer was zondag 9 april stralend. Ook ACES Direct deed een duit in het zakje tijdens de ACES Direct Bedrijvenronde Hart van Brabant. Zo’n 300 bezoekers uit de regio Tilburg namen een kijkje in het nieuwe kantoorgebouw.

Voor ACES Direct was het de eerste keer dat het bedrijf deelnam. Niet alleen als deelnemer maar ook als hoofdsponsor. Directeur Tom Coehorst is trots na de geslaagde dag. “Een uniek moment; het gebouw was voor het eerst sinds de verhuizing voor het “publiek” toegankelijk. Ik geniet als directeur van het persoonlijke contact met klanten en geïnteresseerden op zo’n dag. Al die enthousiaste reacties doen me goed.”

Wonen en werken

Twintig collega’s gaven de bezoekers een rondleiding door de “wereld” van ACES Direct. Veel van de gasten wonen in de buurt of werken samen met ACES Direct. Bezoeker Pieter uit Goirle combineerde die twee factoren. “Ik woon vlakbij en kom vaak langs het bedrijf. Voor mijn eigen bedrijf werk ik vaak met ACES Direct. Dit is een mooie kans nog beter kennis te maken met het bedrijf. Ik vind de open manier van werken heel interessant om te zien.”

Wat doet ACES Direct?

Tijdens de rondleiding kregen bezoekers uitleg over een aantal oplossingen die ACES Direct aanbiedt. Ze kregen onder andere te zien hoe technieken als Skype for Business en Office 365 vergaderen nog eenvoudiger maken. De enthousiaste bezoekers kregen ook technieken als 3D-printen of Augmented Reality (Hololens) te zien.

Het DNA blootleggen

Tom vindt het belangrijk dat bezoekers zien dat ACES Direct meer doet dan hardware verkopen. “We leveren niet alleen dozen met hardware. We denken mee met onze omgeving en klanten en helpen ze hun werk nog efficiënter uitvoeren. Maar ook onze werkwijze is uniek. Daar is het hele gebouw op ingericht met veel open ruimtes. Er heerst hier een ontspannen en open sfeer. Het is mooi dat we dat op deze manier kunnen tonen.”

  Feedback